19 / 04 / 2024

Kirazlı Koru Evleri'nde A Plus kalitesiyle 330 bin TL'ye!

Kirazlı Koru Evleri'nde A Plus kalitesiyle 330 bin TL'ye!

Toplamda 232 seçkin konut ve 4 ticari mekandan meydana gelen Kirazlı Koru Evleri'nin lansmanı 12 Eylül'de yapılacak. 11 dönüm alan üzerinde yükselen projede fiyatlar 330 bin TL'den başlıyor.




Kirazlı Koru Evleri hakkında detaylı bilgi ve avantajlar için tıklayın



Mayra İnşaat ve Tanışlar İnşaat imzasıyla A Plus kalite yapıları, koru ve deniz manzarası, tertemiz havası, zengin sosyal imkanları, özel korusu ve güvenli yaşam konseptiyle alıcılarını bekleyen proje 11 dönüm alan üzerinde yayılıyor. 


Fiyatların 330 bin TL'den başlangıç gösterdiği Kirazlı Koru Evleri'ne daire alternatifleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salonlar yer alıyor. 


İstanbul Güneşli'de inşa edilen Kirazlı Koru Evleri'nde lansmanın 12 Eylül Cumartesi günü yapılması öngörülüyor. 232 seçkin konut ve 4 ticari mekanın yer aldığı projede teslimlerin Ağustos 2017'de gerçekleşmesi öngörülüyor. 


Açık çocuk havuzu, kapalı otopark, hamam, fitness, yürüyüş parkuru, kapalı yüzme havuzu gibi sosyal alanlara sahip Kirazlı Koru Evleri 15 katlı 4 blok halinde yükseliyor.


Proje ulaşım olanakları açısından; Atatürk Havalimanı’na 10 kilometre, Mall of İstanbul’a 7 kilometre, TEM otoyoluna 5 kilometre, eğitim ve sağlık kurumları ile ticaret merkezlerine de çok yakın bir bölgede bulunuyor.


Bağcılar Kirazlı Koru Evleri adres: Güneşli mah. 13. sokak Bağcılar İstanbul


Satış ofisi telefon: 444 3 173 

Web: http://kirazlikoru.com/


Geri Dön