27 / 04 / 2024

Kırcami'de kırmızı kot isteği!

Kırcami'de kırmızı kot isteği!

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Şube Başkanı Aydın, Kırcami bölgesinde, imar yollarında kırmızı kot projesi uygulanmasını ve bunun da imara açılacak alanlar için örnek oluşturmasını önerdi.



Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şube Yönetimini, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ı ziyaret etti.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Ufuk Aydın ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ni konuk etti. Başkan Uysal ve Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Şube Başkanı Aydın, askıda olan binde bir ölçekli Kırcami Bölgesi Uygulama İmar Planı hakkında görüş alışverişinde bulundu. Aydın, Kırcami planlaması konusunda oda olarak her tür desteğe hazır olduklarını söyledi. Başkan Uysal da, “Kamu yararına olacak her tür işbirliğine varız” dedi.

KIRMIZI KOT

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Şube Başkanı Aydın, Kırcami bölgesinde, imar yollarında kırmızı kot projesi uygulanmasını ve bunun da imara açılacak alanlar için örnek oluşturmasını önerdi. Aydın, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’a, yeni imara açılacak bölgelerde oluşan imar yollarının projelendirilmesi, plan ve profillerinin oluşturulması ve kırmızı kot uygulaması ile diğer belediyelerden örnekleri de kapsayan bir çalışma raporu sundu.


Akdeniz'de Yeni Yüzyıl


Geri Dön