29 / 03 / 2024

Kırdağ İnşaat Bodrum'da otel inşa edecek!

Kırdağ İnşaat Bodrum'da otel inşa edecek!

Kırdağ İnşaat, otel yatırımlarına başladı! İki ay önce Bodrum Gümbet'te Işıksay Butik Oteli hizmete açan Kırdağ İnşaat, 2015'te de Bodrum merkezde ikinci bir otel yatırımı planlıyor.




İki ay önce Bodrum Gümbet'te Işıksay Butik Oteli hizmete açan Kırdağ İnşaat, 2015'te de Bodrum merkezde ikinci bir otel yatırımı planlıyor. Kırdağ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Behçet Kırdağ, "Bölgenin ISO 9001 Kalite Standartlarında hizmet veren tek inşaat firmasıyız. Konutta tercih edilen ilk isimleren biri olduk. Yenilikçi bir anlayışımız var. Konutun yanı sıra otel yatırımları da hız kazandı. Bodrum'daki ikinci otelimiz yolda" şeklinde konuştu. 

Kırdağ İnşaafı 2004'te Kırdağ Sari markası ile İngiltere'de kurduğunu belirten Kırdağ, "New Bond Caddesi Mayfair eyaletinde birbirinden değerli çalışmalar yaptım. Konuştuğum dil Fransızca olduğu için 2005 yılı başında şirketi Fransa'ya taşıdım. Hâlihazırda bu şirket, yurtdışı faaliyetlerine devam ediyor. Türkiye'ye olan özlem bizleri ülkemizde de bir şeyler yapmaya yönlendirdi. 2008'de Milas'ın Gül lük beldesinde Kırdağ İnşaatı kurdum. En büyük destekçim şu an birlikte çalıştığım kardeşlerim oldu. Halen de gece gündüz demeden çalışıyoruz" şeklinde konuştu. 

"Biz bu bölgede insanların güven duyduğu, teveccüh gösterdiği bir inşaat şirketiyiz" diyerek konuşmasını sürdüren Behçet Kırdağ, "Birbirinden değerli projelere imza attık. Kısa sürede tamamladığımız projelerde yatırım sahipleri, inşaatın başlangıcından tamamlanmasına kadar olan süreçte yatırımlarının kat ve kat arttığını gördüler. Devam eden 300 konutluk bir alanımız var. Şu an, konsept bir proje olan Green Hill ve Kırdağ&Neka Rezidansa odaklandık. Denize 15 metre uzaklıkta, 66 daireden oluşan, havuzu, sosyal tesisleri gibi sosyal donatı alanları oldukça zengin olan özel bir proje" ifadelerini kullandı, Kırdağ, 6 dönüm üzerine inşaa edilen Green Hill Güllük Evleri'nin 8 Blok üzerinde toplam 4 işyeri ve 66 daireden oluştuğunu dile getirerek, "Projemiz; Güllük Çarşı Meydanı'na 1900 metre, havalimanına 10 km, sahile sıfır konumda. 24 adet 240 metrekare oturma alanına sahip 5+1 dubleks, 42 adet 145 metrekare oturma alanına sahip 3+1 dairelerden oluşuyor. Sitede toplam 500 metrekare kapalı sosyal tesis var. 2 bin metrekare açık alan, içinde açık havuz, peyzaj yaşam alanları, çocuk parkı da mevcut" diye konuştu. 


Dünya


Geri Dön