24 / 04 / 2024

Kırklardağı Konakları 2012 Aralık'ta teslim edilecek!

Kırklardağı Konakları 2012 Aralık'ta teslim edilecek!

Anadolu Aslanı Yapı'nın Doğunun Paris'i Diyabakır'a Paris'in konforunu taşıma misyonuyla başlattığı lüks konut projesi adını türkülere efsanelere konu olmuş Kırklardağı'ndan alıyor. Kırklardağı Konakları, Diyarbakır'ın ilk markalı konut projesi



Diyarbakır'ın tarihî ve kültürel yapısıyla özdeşleşen, efsanelere konu olmuş, yerli ve yabancı turistlerin büyük ilgi gösterdiği, çevresinde Kırklardağı, Gazi köşkü, On Gözlü Köprü, Hevsel Bahçeleri ve Dicle nehrinin eşsiz manzarasıyla özel bir mekanda, çağdaş ve farklı bir konseptle projelendirilen Kırklardağı Konakları, Diyabakırın ilk marka ve lüks konut projesi. 700 konutluk projenin yatırım maliyeti 100 milyon TL inşaat süren projenin Aralık 2012de tamamlanarak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. Anadolu Aslanı Yapı tarafından 70 dönüm alan üzerine inşa edilen Kırklardağı Konakları, 96 bin metrekare inşaat alanına sahip. Net 53 ile 212 metrekare arasında 10 farklı büyüklükteki konutlarda metrekare fiyatları başlangıç olarak ortalama 1,200 TL olarak kararlaştırıldı Geleneksel konut anlayışını değiştiren projede sitenin yüzde 85'i rekreasyon alanı olarak ayrıldı Sitede otel, alışveriş merkezi, amfi tiyatro, yaklaşık 30 bin metrekarelik gölet, gölette 2 adet göl kafe, tenis kortu, 4 adet açık spor tesisi, 3 ayrı bölümde çocuk oyun alanları 2 adet açık yüzme havuzu, yürüyüş ve koşu parkurları bulunuyor.

DİYARBAKIR'DA İLK...

Kırklardağı Konakları ile Diyarbakır'da birçok ilke imza atılmış olunuyor. Bunlardan birisi Diyarbakır'da ilk olma özelliği taşıyan 1+1 stüdyo tipi daireler. Bir diğer ilk ise proje tanıtım broşürü ile gazete ve billboard ilanlarının Türkçe ve Kürtçe olarak iki dilde hazırlanması.

ANADOLU ASLANI

ANADOLU ASLANI YAPI YÖNETİM KURULU BAŞKANI UFUK ESER SUBAŞI: "DİYARBAKIR'DA BİR FABRİKA GİBİ İSTAHDAM SAĞLADIK" Diyarbakır'da güzel işler yapmak üzere yola çıktık. Aslen Dyarbakırlıyım. Kentimiz istemediğimiz olaylarla gündeme gelir olmuştu. Ben bunu değiştirmek için and içtim. Diyarbakır'ın bu tür yatırımlara ihtiyacı var. Diyarbakır'da bir fabrika gibi istihdam sağladık. Bu sektördeki ilk projemiz. Aldığımız olumlu tepkiler ve yoğun ilgi sentimizde benzer ve daha büyük projelere başlama isteğimizi güçlendiriyor."
Dünya


Geri Dön