26 / 04 / 2024

Kırklardağı Konakları'nın tanıtımı Türkçe ve Kürçe yapıldı!

Kırklardağı Konakları'nın tanıtımı Türkçe ve Kürçe yapıldı!

Türkiye'de ilk kez bir konut projesinin tanıtımı Türkçe ve Kürçe olarak yapıldı. Diyarbakır'da inşasına başlanan Kırklardağı Konakları projesi 'Bi xer be' ve 'Hayırlı olsun' sloganlarıyla duyuruldu



TRT şžeş ile önü açılan Kürtçe reklamlara bir yenisi daha eklendi. Türkiye'de ilk kez bir konut projesinin tanıtımı iki dile yapıldı. Anadolu Aslanı Yapı tarafından Diyarbakır'da inşasına başlanan Kırklardağı Konakları projesi 'Bi xer be' ve 'hayırlı olsun' sözleriyle kamuoyuna tanıtıldı. Diyarbakır'da dün gerçekleşen tanıtıma şehir halkının dışında Suriye Irak gibi ülkelerden gelen katılımcılar da dikkat çekti. Aynı zamanda Diyarbakır'ın ilk marka ve lüks konut projesi olan Kırklardağı Konakları'nın önümüzdeki süreçteki tüm tanıtım filmi ve broşürleri de Kürtçe ve Türkçe olarak hazırlanacak. Projenin reklam kampanyası, konut sektörünün tanınan ajanslarından Fikirevim tarafından hazırlandı.

Tanıtıma büyük ilgi
Düzenlenen Lansman sonrası başlayan satışlarda yoğun talep gören Kırklardağı Konakları 70 dönüm alan üzerinde inşa ediliyor. 96 bin metrekare inşaat alanına sahip proje, 53 ile 212 metrekare arasında değişen, 1+1, 2+1, 3+1, dubleks ve teras evlerinden oluşuyor. Konutların metrekare fiyatları ise 1400 TL. İnşası devam eden projenin Aralık 2012'de tamamlanarak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Yabancılarda ilgi gösterdi
Diyarbakırlıların dışında yabancı yatırımcının da ilgi odağı olan projenin çevresinde Gazi Köşkü, On Gözlü Köprü, Hevsel Bahçeleri ve Dicle nehrinin manzarası var. Farklı bir konseptle projelendirilen Kırklardağı Konakları aynı zamanda sosyal hayatın da merkezi olmayı hedefliyor

Sosyal boyutu öne çıkıyor
Kırklardağı Konakları Diyarbakır'da birçok ilki de gerçekleştirecek. Projenin içinde otel, küçük ve büyük yüzme havuzları, tenis kortları, amfi tiyatrosu, çocuk oyun alanları ve yürüyüş parkurları da yer alacak. şžehirdeki geleneksel konut anlayışını da değiştirmeyi hedefleyen proje şehrin kalitesini yukarı çekmeyi arzuluyor.

BÜLENT AYTAC YOLDAşž/Sabah Emlak

0212 454 31 90

http://www.kirklardagikonaklari.com/


Geri Dön