18 / 04 / 2024

Kırklareli Karahıdır Mahallesi Muhtarlık binası hizmete açıldı!

Kırklareli Karahıdır Mahallesi Muhtarlık binası hizmete açıldı!

Karahıdır Meydanı’nda hizmete giren muhtarlık binasının açılışında konuşma yapan Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, diğer mahaller gibi Karahıdır mahallesini de çok önemsediklerinin altını çizdi.



Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu “Hedefimiz Kırklareli’mizi tümüyle daha yaşanır bir hale getirmek. Bu doğrultuda tüm Belediye Meclisinde görevli arkadaşlarımızla birlik beraberlik içerisinde çalışıyoruz. Kırklareli için partiler üstü çalışıyoruz. Meclisimizde aldığımız kararların birçoğunu oy birliği içerisinde alıyoruz. Adalet ve Kalkınma Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi meclis üyelerimize de ayrıca verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. Hep birlikte çizdiğimiz bir hedef var ve bu hedefe yaklaşmak için büyük uğraşlar veriyoruz’’ dedi.


“SORUNU YÜZDE DOKSAN ÇÖZDÜK”

Karahıdır Mahallesinin yoğun yağışlardan fazlası ile etkilendiğini hatırlatan Kesimoğlu, bu sorunu yaptıkları çalışmalar ile yüzde 90 oranında çözdüklerini belirtti. Kesimoğlu, “Karahıdır mahallemizde yoğun yağışlar sonrası sel baskınları meydana geliyordu. Biz göreve gelmemizin ardından bu sorunu çözmek için çalışmalara başladık. Şuan bu sorunun yüzde 90’ını çözdük. Karahıdır mahallemize yatırımlarımız sürüyor. Yağmursuyu çalışmalarımızla ilgili olarak yapılan çalışmalardan bir tanesi Polis Lojmanlarının arkasına 450 Adet 600’lük büz, 4 adet rögar, 1 adet 6 metrekare genişliğinde ızgara imalatı yapıldı.

Mezarlığın alt kısmında İnci Dere’den çıkış yapılarak 900 metre uzunluğunda çift 600’lük yağmursuyu hattı ayrıca 650 metrede 600’lük tek hat döşenmiştir. 29 adette rögar imalatı yapıldı. 4 adet Izgara imalatı yapılırken 3 adet ızgara imalatı daha yapılacak. Toplamda 3 bin 350 metre 600’lük yağmursuyu imalatı yapıldı” dedi.


“YENİ MUHTARLIK BİNASI MAHALLE HALKINA DAHA İYİ HİZMET VERECEK”

Yeni muhtarlık binasını Karahıdır mahallesi halkına daha iyi hizmet vereceğine inandığını ifade eden Kesimoğlu, “Mahalle Muhtarımız Reşat Vardar ile sıkı bir iletişim halindeyiz. Muhtarımız ile her fırsatta bir araya gelerek Karahıdır Mahallemiz için neler yapabiliriz düşüncesindeyiz. Yeni muhtarlığımızın da halkımıza daha iyi hizmet vereceğine inanıyorum’’ diyerek sözlerini tamamladı.

Kesimoğlu’nun konuşmasının ardından muhtarlık binasının açılışı yapıldı.


Hürriyet


Geri Dön