29 / 03 / 2024

Kırklareli Lüleburgaz'daki şantiye alanı taşınacak!

Kırklareli Lüleburgaz'daki şantiye alanı taşınacak!

Kırklareli Lüleburgaz Belediyesi Fen İşleri Müdürü Nalan Koç, yaptığı açıklamada "Fen İşleri ve Destek Hizmetleri Şantiye Alanı'nın yeni yerine taşındığını söyledi.



Kırklareli Lüleburgaz'ın yeni ve modern bir şantiyeye kavuştuğunu belirten Koç Eski şantiye alanının ticari ve konut alanı içerisinde yer aldığını ve bu yüzden şantiyenin şehir dışına taşındığını kaydetti. 


Koç; "Lüleburgaz Yeni Sanayi Sitesi arkasında kurulan Fen İşleri ve Destek Hizmetleri Şantiye Alanı 43 bin metrekareye sahip. 2 blok halinde oluşturuldu. 6 bin metrekare kapalı alana sahip. Eski şantiye alanında bulunan idari ve işçilerimizin yararlanacağı bölümler yeni şantiye alanına taşındı. Atölyelerin büyük bir kısmı burada olacak. Malzeme ve garaj depomuzda yine burada çok daha rahat bir şekilde hizmet verecek. Ayrıca belediyenin beyni olarak adlandırılan arşivler yine buraya taşındı. 


Eski şantiye şehir içerisinde kaldığından, ticari ve konut alanı olarak işlendiğinden şantiyenin buradan kaldınlması kararı alındı. Ardından başlatılan çalışmalar sonucunda Lüleburgaz'a yeni şantiye alanı yaratıldı" dedi. 



Kırklareli Gazetesi


Geri Dön