16 / 04 / 2024

Kırklareli TOKİ yolu asfaltlandı!

Kırklareli TOKİ yolu asfaltlandı!

TOKİ yolu sıcak asfalt ile kaplandı. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu Kırklareli'dc tespit enikleri sorunları tek tek çözmeye haşladıklarını söyledi.




Kırklareli Belediyesi tarafından il genelinde yapılan çalışmalar kapsamında Kırklareli  TOKİ  yolunda asfaltlama çalışması yapıldı. 

Kırklareli Belediyesi ekipleri sıcak asfaltlama çalışmaları kapsamında TOKİ yolu sıcak asfalt ile kaplandı. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu Kırklareli'dc tespit enikleri sorunları tek tek çözmeye başladıklarını söyledi. 

TOKİ yoluna asfaltlama çalışmalarının başladığını belirten Başkan Kcsimoğlu, "Kırklareli'dc bozuk yol kalmayacağını ve yeni Kırklareli'ııi inşa etmeye başladığımızı açıklamıştım. TOKİ yolu ilgili vatandaşlarımızdan talepler ve şikayetler geliyordu. Bu talepleri dinleyip, çalışma programımızın içine aldık. 

Kentimizin önemli ana arterlerinden biri olan TOKİ yolunu modern bir üst yapıya kavuşturmak için asfaltlama çalışmalarımız başladı. 

Çalışma kapsamında vatandaşlarımıza hak ettiği kalitede hizmeti vermek için özen gösteriyoruz. 

Durmaksızın devam edecek olan çalışmalarımız halkımıza hizmet etme kararlılığımızı ortaya koyacaktır. Asfaltlama çalışmalarımız kısa sürede tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak" dedi. 



Çorlu Gazetesi


Geri Dön