26 / 04 / 2024

Kırklareli Üsküp TOKİ'de başvuru süresi uzatıldı!

Kırklareli Üsküp TOKİ'de başvuru süresi uzatıldı!

Toplu Konut İdaresi tarafından Kırklareli Üsküp'te inşa edilen konutların başvuru süreleri uzatıldı. Üsküp Belediyesi yetkilileri konuyla ilgili açıklama yaptı.



Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından inşa edilen Kırklareli Üsküp Konutları'nın başvuru süreleri uzatıldı. Başvurular için son gün 31 Mayıs olarak belirtildi.


Üsküp Belediyesi yetkilileri konuyla ilgili açıklamasında: "Beldemizde yapılacak olan  TOKİ  evlerine başvuru süresi 31 Mayıs 2017 tarihine kadar uzatıldı. Süre uzatımı ile birlikte bazı şartlarda da değişiklik yapıldı. Bundan sonraki süreçte 2 +1 tipi konutlara Kırklareli il genelinde son bir yıldır ikamet edenler müracaat edebilecekken, 3 +1 tipi konutlara ise Türkiye genelinde ikamet eden tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları müracaat edebilecek. Detaylı bilgi için (0 288) 273 11 22 numaralı telefonu arayabilirsiniz" 

denildi.Başvuru süresinin uzatıldığını ifade eden Üsküp Belediye Başkanı Hüseyin Kasap; "TOKİ başvurularınızı geçtiğimiz gün aldığımız bir karar ile uzattık. Biz beldemize yapılacak olan TOKİ binası ile birlikte dışarıva göç veren bir yer değil de göç alan bir yer olmayı hedefliyoruz. Yaptığımız her çalışma ve projenin ortak noktası her daim halkımız oldu ve olmaya da devam edecektir. Halkımızın huzur ve refahı her şeyden önemlidir. TOKİ başvurularında ve bu süreç içerisinde bizlerden bilgi almak isteyen herkese bu konuda yardıma olmaya ve sorularım yanıtlamaya çalışıyoruz. Beldemizde yapılacak olan TOKİ evlerine başvuru süresi 31 Mayıs 2017 talihine kadar uzattık. Elbette bu süre uzatımı ile birlikte de 

bazı noktalarda değişiklikler yaptık. Bu konu ile ilgili de halkımızın merak ettikleri varsa detaylı bilgi için gerekli numaralan aramaları yeterli olacaktır" dedi.



İğne Ada 


Geri Dön