19 / 04 / 2024

Kırklareli yeni parkına kavuşacak!

Kırklareli yeni parkına kavuşacak!

Kırklareli’ndeki yeşil alan oranını artırmak ve vatandaşlara daha huzurlu ortam oluşturmak için çalışmalar yürüten Kırklareli Belediyesi, kente yeni bir park kazandırma çalışmalarına başladı. İşte ayrıntılar...



Kırklareli’ndeki yeşil alan oranını artırmak ve vatandaşlara daha huzurlu ortam oluşturmak için çalışmalar yürüten Kırklareli Belediyesi, kente yeni bir park kazandırma çalışmalarına başladı.


Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Bademlik Mahallesi Çetin Emeç Sokak 1122 ada üzerinde yeni bir park inşasına başladı. İçerisinde çocuk oyun grupları, spor aletleri, oturma grupları ve yeşil alanların yer alacağı parkın çalışmaları tüm hızı ile sürüyor.


Yeşili ve doğayı korumak için tüm güçleriyle çalıştıklarını belirten Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, "Göreve geldiğimiz günden bu yana vatandaşlarımızdan aldığımız güçle hizmet ediyoruz. Her geçen gün kentimizdeki yeşili koruyarak arttırmaya çalışıyoruz. Yeni inşasını yaptığımız parkımızın da Kırklarelimize çok yakışacağını düşünüyoruz. Biz yeşili ve doğayı çok seviyoruz. Halkımızın huzur içinde vakit geçirebilmesi ve rahatça spor yapabilmesi için yeni alanlar oluşturmaya devam edeceğiz" dedi.


Hürriyet Yerel




Geri Dön