29 / 03 / 2024

Kırşehir Belediye Meclisi'nde imar görüşülecek!

Kırşehir Belediye Meclisi'nde imar görüşülecek!

Kırşehir Belediye Meclisi'nin 2017 yılı Temmuz Dönemi Toplantısı, 10 gündem maddesi ile gerçekleşecek. Toplantı, Belediye Başkan Vekili Veli Şahin başkanlığında düzenlenecek.



Kırşehir Belediye Meclisi'nin 2017 yılı Temmuz Dönemi Toplantısı, Belediye Başkan Vekili Veli Şahin başkanlığında gerçekleşecek. Toplantıda 10 gündem maddesi ele alınacak. 


Toplantı bir önceki meclis kararlarının okunması ile başlayacak. Toplantıda, gündemin 3. maddesi olan İmar Komisyonun raporları görüşülecek. 


Gündemin 4. maddesi İmar Komisyonuna hava edilecek talepler görüşülerek komisyona havale edilecek. 


Gündemin 5. maddesi olan Kırşehir Belediyesi Akıllı Ulaşım Sistemleri işi için finansman kullanmak üzere Belediye Başkan Yardımcısı Halil Tan'a yetki verilmesi.


Gündemin 6. maddesi çeşitli işler komisyonuna hava olunan M Plakalı Ticari Minibüs işletme yönetmenliği T Plaka ticari taksi işletme yönetmenliği ve servis araçları hizmet yönetmenliği görüşülerek karara bağlanacak. 


Gündemin 7. maddesi kadroların iptal ve ihdas yapılmasının görüşülmesi.


 8. maddesi maddesinde yer alan Ahi Evran-ı veli Kırşehir Camii'nin yapım işinin Kırşehir Belediye Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı ile işbirliği ile yaptırılması için Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'ye protokol yapma yetkisinin verilmesi görüşülecek. 


9. gündem maddesi ise Kırşehir'in Bağbaşı Mahallesi 1083.Sokakta bulunan Cevizli Parkına 'Şehit Oktay Atasoy' isminin verilmesi talebi görülerek karar bağlanacak. 



Ahi Yurdu Gazetesi


Geri Dön