26 / 04 / 2024

Kırşehir'de İmar Komisyonu'na iletilecek talepler değerlendirdi!

Kırşehir'de İmar Komisyonu'na iletilecek talepler değerlendirdi!

KIRŞEHİR Belediyesi Meclisi aylık olağan toplantısını yaptı.Açılış ve yoklamanın ardından Kasım ayında 2., 3. ve 4. Birleşim Meclis kararları okunarak üyelerin kabulünü sunulurken, İmar Komisyonu’na havale edilecek talepler de değerlendirildi.



Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısı 3 Aralık Perşembe günü yapıldı. Yoğun gündemle toplanan ve gündem dışı sunulan maddelerle on altı gündem konusunun görüşülerek karar bağlandığı toplantı, Belediye Başkan yardımcısı Veli Şahin başkanlığında gerçekleşti. Açılış ve yoklamanın ardından Kasım ayında 2., 3. ve 4. Birleşim Meclis kararları okunarak üyelerin kabulünü sunulurken, İmar Komisyonu’na havale edilecek talepler de değerlendirildi. Meclis toplantılarının kayıt altına alınması ile Meclis toplantı gününün belirlenmesi ve Meclis’in tatili kararına ilişkin kararın alındığı Aralık ayı Belediye Meclis toplantısında, yıllara sair işlerde yetki alınması, sözleşmeli personele ödenecek ücretin belirlenmesi konulu gündem maddeleri görüşülerek oy birliği ile kararlar alındı.


Sosyal denge sözleşmesi için Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci’ye yetki verilmesinin de kabul edildiği Aralık ayı Meclis toplantısında gündem dışı olarak sunulan altı konuya ilişkin görüşmeler yapıldı. Gündem dışı olarak sunulan 287 ada 8 nolu parselin ihyası için bilirkişi belirlenmesi; Aşıkpaşa Mahallesi imar 5943 ada 1parselde bulunan taşınmazın satışı hakkında yetki verilmesi; çeşitli işler komisyonundan havale olunan evraklar; Özbağ beldesi Örcün İlkokulu’nun bahçe düzenlenmesi; İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün teşkilat yapısı ve çalışma esaslarına dair yönerge, Cacabey Kent Meydanı’nda bulunan 1 no.lu kioksun tahsisinin iptali konularında görüşmeler yapıldı.


Kırşehir Çiğdem


Geri Dön