26 / 04 / 2024

Kırşehir'in sosyal hizmet binaları 4 ayda tamam!

Kırşehir'in sosyal hizmet binaları 4 ayda tamam!

Kırşehir'de sosyal hizmetler kapsamında yatırım çalışmalarına devam ediliyor. Kırşehir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ramazan Baykara tarafından inşaat projeleri yerinde incelendi.



Kırşehir'de sosyal hizmetler kapsamında yatırımlar sürüyor. İnşaat projeleri, Kırşehir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ramazan Baykara  ve İl Müdür Yardımcısı Erhan Bolat tarafından incelendi.


2014 yılı sonunda hizmeti sonlandınlan ve yıkımı gerçekleşen Erkek Yetiştirme Yurdu hizmet binasının yerine 4 blok ve 1 idare binasından oluşan Erkek Sevgi Evleri'nin yüzde 55'i tamamlandı. Proje kapsamında çevre düzenlemesinin ardından binalar proje süresinden önce teslim edilecek.


Yatırım programı kapsamında olan Kırşehir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürlüğü'nü barındıran hizmet binası inşaatının da yüzde 80'i bitti.


İl Müdürü Ramazan Baykara, ''Yatırımların ilimize kazandırılması, plan ve proje safhalarında Milletvekili Sayın Mikail Arslan'a konuyla yakından ilgilenmesinden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz" şeklinde konuştu.



Kırşehir Çiğdem



Geri Dön