27 / 04 / 2024

Kişi başına en fazla yeşil alan düşen proje: Aydos Country!

Kişi başına en fazla yeşil alan düşen proje: Aydos Country!

İstanbul'un en yüksek noktası Aydos Tepesi'ne komşu olan Aydos Country, Sancaktepe'yi İstanbul'un kişi başına en fazla yeşil alan düşen bölgesi haline getiriyor. Anadolu Yakası'nda yükselen Aydos Country'nin tanıtım programı gerçekleşti.



Sinpaş GYO tarafından Sancaktepe'de Aydos Ormanı'nın yanında inşa edilen ve insanları şehrin gürültüsünden uzaklaştırmayı hedefleyen Aydos Country'nin lansmanı Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer ve Sinpaş GYO Genel Müdür Yardımcısı Özkan Öztürk'ün yanı sıra çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer yaptığı açılış konuşmasında projeyle ilgili bilgi verdi Sancaktepe'nin konut sektörü açısından son yıllarda ilgi gören bir bölge haline geldiğini belirten Gacemer, ''Sancaktepe, İstanbul'un konut sektörü açısından en parlak bölgelerinden biri Özellikle Çekmeköy-Sancaktepe arasındaki hat son yıllarda yüksek değer kazanıyor. İstanbul'un merkezine 10 dakika uzaklıktaki Aydos Country'den 2 ayrı metro hattı ile hızlı raylı sistem ulaşımı sağlanıyor. Aynca 3. köprüye de Sultanbeyli gişelerinden otoyol bağlantısı olacak Sabiha Gökçen Havalimanı'na sadece 12 dakika mesafede olan proje, İstanbul Finans Merkezi'ne ve bölgede yeni açılacak, 4 bin 300 yatak kapasitesiyle dünyanın en büyük hastanelerinden biri olacak Avrupa Hastanesi'ne yakınlığıyla da öne çıkıyor. Aydos Country'de binaların üst katlarında yer alan hobi bahçeleri de toprakla uğraşarak dinlenmek ve kendi domatesini ve biberini yetiştirmek isteyenlere de bu imkan sağlayacak" diye konuştu, iki etaptan oluşan ve ilk etaptan 250 Haininin sarışının tamamlandığı projede 'benim evim' hissiyatım oluşturmak istediklerinin altım çizen Seba Gacemer, "Konsept evler olarak köşklerin yer aldığı projede, müşterilerimiz ev seçerken keyif aldı. 

50 dönümlük arazinin sadece yüzde 30'una yerleştik Geri kalanı ise yeşil alan olacak Ayrıca projenin aidatlarını da makul seviyede tutmayı amaçlıyoruz" dedi.


İstanbul Gazetesi


Geri Dön