28 / 03 / 2024

Kısmet by Milka, Nişantaşı ve Suadiye’de showroom açtı!

 Kısmet by Milka, Nişantaşı ve Suadiye’de showroom açtı!

Özgün mücevher tasarımları ile beğeni toplayan “Kısmet by Milka”, Nişantaşı ve Suadiye’ de açtığı showroomları ile istanbul’ un“Kısmeti” ni ikiye katladı



Tasarladığı mücevherler ile tüm dünyanın dikkatini çeken tasarımlara imza atan özel mücevher tasarım markası “Kısmet by Milka”, yakaladığı büyük başarılarının sonucunda, Suadiye’ de ve Nişantaşı’ nda olmak üzere Anadolu ve Avrupa Yakası’ nın “Kısmet” lerini açtı.


Tüketicisi ile duygusal bağ kurmayı başaran, kişiye özel eşsiz tasarımlara imza atan ve her koleksiyonunun arkasında yaşanmış bir hikayesi olan “Kısmet by Milka” nın, tasarımcısı Milka Karaağaçlı’ nın yansıttığı gerçek ve samimi felsefesi sayesinde “Kısmet” müdavimleri giderek çoğalıyor. Tüm tasarımlarında, çoğunlukla romantik bir hava veren pembe altını kullanmayı tercih eden “Kısmet by Milka”, siyah pırlantadan yakuta kadar kulandığı tüm değerli taşları birinci kalitede seçmesiyle dikkatleri çekiyor.


Uluslararası bir marka olma yolunda hızlı bir ilerleme kaydeden  mücevher markası “Kısmet by Milka”, Amerika’ da ‘Fragments’ ve ‘amazon.com’ da, İngiltere’de ‘Liberty’ ve ‘Kabiri’ gibi seçkin mağazalarda satışa sunuluyor. Aynı zamanda, Kanada, Avusturalya, Dubai, Fransa, İsviçre, Japonya, Kıbrıs ve Kuveyt’ e de ihracat yapıyor.  Türkiye’ de ise Harvey Nichols, Brandroom, Midnight Express, Mon Reve, gibi mağazalarda ve online olarak da www.lidyana.com’ da satışta olan “Kısmet by Milka” nın tasarımlarını aynı zamanda Ankara, Balıkesir ve İzmir’ de bulabilirsiniz.



Geri Dön