26 / 04 / 2024

Kit Enerji Elektrik Otomasyon Mühendislik İnşaat ve Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Kit Enerji Elektrik Otomasyon Mühendislik İnşaat ve Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Hakkı İri tarafından 100 bin TL sermaye ile 26 Şubat'ta Ümraniye, Namık Kemal Mahallesi'nde kuruldu.



Kit Enerji Elektrik Otomasyon Mühendislik İnşaat ve Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Hakkı İri tarafından 100 bin TL sermaye ile 26 Şubat'ta Ümraniye, Namık Kemal Mahallesi'nde kuruldu. 


Kit Enerji Elektrik Otomasyon Mühendislik İnşaat ve Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;- Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan gerekli lisans alınarak enerji kaynaklarının üretim tesislerinde elektrik enerjisine dönüştürülmesi için üretim tesisi kurulması,  elektrik enerjisi üretimi, üretilen elektrik enerjisinin ve/veya kapasitenin müşterilere satışını yapmak - Her türlü elektrik malzemeleri ile uzaktan kumandalı otomasyon tesisleri, fabrikalar, enerji üretim ve dağıtım tesisleri, akıllı binalar ve benzeri tesislerin her türlü mühendislik otomasyon ve elektrik işlerinin yapılması. - Her türlü alçak ve yüksek gerilim elektrik malzemelerinin ithali, ihracı, yurtiçi ve yurtdışı pazarlaması ile bu malzeme ve cihazların toptan ve perakende alım ve satımını gerçekleştirmek. - Her türlü şarjlı ve kuru pillerin alım satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. - Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel inşaatın elektrik tesisatını yapmak, yaptırmak, taahhütlere girmek, bu işler için gerekli organizasyonları kurmak. - Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapıların her türlü inşaat işlerini anahtar teslimi taahhüt etmek. - Türkiye Cumhuriyeti devleti bakanlıklarının ve bakanlığa bağlı resmi kuruluşların, kamu iktisadi teşebbüsleri, iktisadi devlet teşekkülleri, kamu iktisadi kuruluşları, kamu bütçeli daireler, mahalli idareler, belediyeler, yapı kooperatifleri, özel sektör kuruluşları tarafından yurt içinde ve yurt dışında ihaleye çıkarılan inşaat, elektrik, tesisat, yol, su, kanalizasyon, doğalgaz, altyapı, üstyapı, dekorasyon, restorasyon işlerinin yeniden veya onarımı ihalelerine katılmak, teklif vermek, ihale şirkette kalırsa ihale sözleşmesi gereği işi yapmak ve teslim etmek. - Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. - Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar, danışmanlık, etüd, araştırma, tasarım, fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek. - Durum (halihazır), kadastro, yeraltı maden ocakları, deniz dibi, Tünel ve baraj, yol, su, kanalizasyon, boru hattı gibi şerit haritalarının yapımı. Parselasyon planlarının yapımı. - İslah-imar planlarının yapımı ve uygulama işlemlerinin yapımı. - Konusuyla ilgili her türlü dengeleme,hesaplama,yazım ve çizim işlerinin yapımı.



Geri Dön