18 / 04 / 2024

Kıvanç Tatlıtuğ Bağdat Caddesi'nde 3 dükkan alacak!

Kıvanç Tatlıtuğ Bağdat Caddesi'nde 3 dükkan alacak!

Kazandığı paraları gayrimenkule yatıran Kıvanç Tatlıtuğ, Bağdat Caddesi'nde 3 dükkan almak için 3 milyon dolarlık bütçe ayırdı



Aşk-ı Memnu dizisinin Behlül'ü Kıvanç Tatlıtuğ, dizi film ve reklam gelirlerinden elde ettiği parayı emlak sektörüne yatırmaya devam ediyor. İlk olarak Göcek'ten 700 bin TL değerinde bir villa satın alan, daha sonra İstanbul Gümüşsuyu'nda deniz manzaralı bir daire alan Tatlıtuğ, son olarak Sinpaş Lagün evlerinden 1 milyon 300 bin TL değerinde lüks bir villa sahibi olmuştu. Tatlıtuğ şimdi de gözünü İstanbul'un en işlek yerlerinden Bağdat Caddesi'ne dikti. Tatlıtuğ, caddeden 3 tane dükkan almaya karar verdi.

En karlı yatırım
Tatlıtuğ Gayrimenkul'un sahibi olan kardeşi Tugay Tatlıtuğ'a dükkan bakması için talimat veren Kıvanç Tatlıtuğ, bunun için de 3 milyon dolar (yaklaşık 4,5 milyon TL) bütçe ayırdı. Tüm kazancını gayrimenkule yatırarak değerlendiren Tatlıtuğ, aldığı dükkanları kiraya vererek buradan ekstra kazanç elde etmeyi planlıyor. Kıvanç Tatlıtuğ, 3 dükkan aldıktan sonra Beylerbeyi, Çengelköy civarındaki boğaza nazır arsalar ile birikimini değerlendirmeyi düşünüyor. Tatlıtuğ'un yakınlarına “Bu devirde yapılacak en karlı yatırım gayrimenkul. Ben de paramı gece hayatında yemektense geleceğimi garanti altına alıyorum” dediği öğrenildi.
Vatan


Geri Dön