29 / 03 / 2024

Kıvanç Tatlıtuğ, Çekmeköy´de 2 daire satın aldı!

Kıvanç Tatlıtuğ, Çekmeköy´de 2 daire satın aldı!

Çekmeköy´deki lüks bir siteden altlı üstlü iki daire satın alan oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, evi dubleks yapmayı planlıyor...



Müzik ve televizyon dünyasının ünlüleri kazandıklarıyla geleceğe yönelik yatırımlar da yapıyor kuşkusuz. En çok satın aldıkları ise gayrimenkul. İşte Türkiye'nin emlak zengini ünlüleri...

Son dönemin en popüler erkek oyuncularından Kıvanç Tatlıtuğ dizilerden ve reklam filmlerinden kazandığı parayı emlak yatırımı yaparak değerlendiriyor.Gümüş dizisiyle adını duyuran Tatlıtuğ Aşk-ı Memnu dizisinde tam anlamıyla bir fenomen oldu. Şöhreti Arap ülkelerinin ardından Bulgaristan´a da sıçrayan yakışıklı oyuncu üç kıtada da sevilen bir oyuncu konumuna gelince kazancıda doğru orantılı olarak arttı.

Diziler dışında reklam filmleri ve çekimlerinden de iyi para kazanan Tatlıtuğ son olarak Mısır´da bir seramik firmasının reklamlarında oynayarak 300 bin dolar kazanmıştı. Tatlıtuğ kazandığı para ile önce Göcek´ten 700 bin TL değerinde bir villa satın aldı. Daha sonra İstanbul Gümüşsuyu´nda deniz manzaralı bir ev satın alan Tatlıtuğ ardından Sinpaş Lagün evlerinden 1 milyon 300 bin TL değerinde lüks bir villa sahibi olmuştu. Genç oyuncu son olarak geçen ay İstanbul Çekmeköy´deki lüks bir siteden iki daire daha satın aldı. 500 bin TL değerindeki dairelerden altlı üstlü iki tane alan Tatlıtuğ evi dubleks yapmayı planlıyor.

Kenan İmirzalıoğlu da kazandıklarını gayrimenkule yatıran ünlülerden. Aktörün 4 yıl önce 120 bin TL´ye aldığı bina şu an 3 milyon doların üstünde.

İmirzalıoğlu kurmuş olduğu özel bir ekiple Fener, Balat, Tarlabaşı ve Cihangir civarında çok sayıda eski bina satın almaya başladı.

Ekranlarda bir çok yarışma programının altında imzası olan Acun Ilıcalı, İstanbul´da süper lüks villa ve 3 daire, Bodrum´da 5 villa, Amerika Miami´ de 10 daire satın aldı. Ilıcalı kazancını emlak sektörüne yatırıyor.
Hürriyet


Geri Dön