19 / 04 / 2024

Kıvanç Tatlıtuğ Zekeriyaköy'de ev alacak!

Kıvanç Tatlıtuğ Zekeriyaköy'de ev alacak!

Kıvanç Tatlıtuğ geçtiğimiz günlerde Zekeriyaköy'de villa bakmış ancak Tatlıtuğ’un 300 metrekare, bahçeli ve havuzlu kriterlerine uygun bir yer bulamadığı için şimdilik bekleme kararı aldığı ortaya çıkmıştı.



Her yerde el ele objektiflere yansıyan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer evlilik kararı aldıkları ve ev baktıkları gündeme geldi. Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, ayrılma aşamasında olduğu konuşulan sevgilisi Başak Dizer’le Etiler’de objektifimize yansıdı. Arkadaşlarıyla gecenin geç saatlerine kadar eğlenen sevgililer mekandan yine el ele ayrıldı. Sevgililerin neşeli halleri ayrılık dedikodularına cevap niteliğindeydi. Gazetecilerin ısrarlı sorularına cevap vermekten kaçınan Tatlıtuğ, arkadaşlarının lüks aracıyla Etiler’den ayrıldı.


EVLENMEK iÇiN EV BAKIYOR


Kıvanç Tatlıtuğ’un sevgilisiyle arasında problem olduğu dedikoduları böylelikle yalanlanmış oldu. Tatlıtuğ ve Dizer’in Zekeriyaköy’de ev aramalarının nedeninin ise artık evlilik kararı verdikleri için olduğu konuşuluyor. Geçtiğimiz günlerde çift villa bakmış ancak Tatlıtuğ’un 300 metrekare, bahçeli ve havuzlu kriterlerine uygun bir yer bulamadıkları için şimdilik bekleme kararı aldığı ortaya çıkmıştı.


Sözcü


Geri Dön