16 / 04 / 2024

Kızılay Çorlu Şubesi işyerlerini kiraya veriyor!

Kızılay Çorlu Şubesi işyerlerini kiraya veriyor!

Türk Kızılay'ı Tekirdağ'a bağlı Çorlu Şubesi açık arttırma yönetimi ile yeni hizmet binasında bulunan iş yerlerini kiraya verecek. 4, 5, 6, 7, 8, 9 nolu kiraya verilecek büroların 77,26 metrekare ile 120,50 metrekare arasında olduğu belirtildi...




Türk Kızılay'ı Tekirdağ'a bağlı Çorlu Şubesi açık arttırma yönetimi ile yeni hizmet binasında bulunan iş yerlerini kiraya verecek.


Türk Kızılay'ı Çorlu Şubesi Başkanı Selime Dodurka ve yönetimi, yeni binalarındaki ofislerinde Çorlu'da görev yapan gazetecileri ağırladı. Başkan Selime Dodurka, "2011 yılında emanet komisyonu kurarak başlattığımız ve 'Bir tuğlada sen koy' kampanyasıyla bu günlere getirdiğimiz inşaatımızı artık tamamlamış bulunmaktayız. Sizlerle defalarca şu an içinde bulunduğumuz binanın inşaatı nedeniyle bir araya gelip toplantılar yaptık. Bu toplantılarımızdan bazılarından sizi inşaat hakkında bilgilendirdik bazılarında ise yardım taleplerimizi sizin vasıtanızla halka ilettik. Sizler de bunu haber yaparak halkımızla paylaştınız. Üsrev Aktaş inşaatı devam ediyor, hızla yükseliyor, yardım bekliyor diyerek gelişmeleri halkımıza duyurdunuz ve böylece Çorlu basını olarak binamıza tuğlalarımızı koymuş oldunuz. Size ve inşaatımıza destek olan, bağışta bulunan, emeği geçen herkese kendim ve kurumum adına çok teşekkür ediyor ve binamızın yerini Kızılay'a bağışlayan Üsrev Aktaş'ı rahmetle anıyorum" dedi.


Toplantının ardından Çorlu basını, 18 Nisan'da ihaleye çıkacak iş yerlerini gezdi. 18 Nisan tarihinde 4, 5, 6, 7, 8, 9 nolu büroların kiraya verileceği büroların 77,26 metrekare ile 120,50 metrekare arasında olduğu belirtildi.



Kastamonu Postası


Geri Dön