29 / 03 / 2024

Kızılay iş merkezi aylık 50 bin TL'ye kiraya verildi!

Kızılay iş merkezi aylık 50 bin TL'ye kiraya verildi!

Kızılay Kocaeli Şube Başkanı Muzaffer Şişmanoğlu, yeni binasının tanıtımını düzenlediği basın toplantısı ile yaptı. Şişmanoğlu, aylık 50 bin liraya kiraya verdiklerini açıkladı.



Kızılay Kocaeli Şube Başkanı Muzaffer Şişmanoğlu,  düzenlediği basın toplantısı ile yeni binalarının tanıtımını gerçekleştirdi. Düzenlenen toplantıya şube başkanı Muzaffer Şişmanoğlu, yönetim kurulu üyeleri; Mustafa Çavuş, İsmail Kalaylı ve Mehmet Kamış katıldı. Şişmanoğlu daha önce kullandıkları binanın ikinci katını Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne aylık 50 bin liraya kiraya verdiklerini açıkladı.


“300 METREKARE ALANA SAHİP”

Bu alana Yeni binaya taşınmalarına sebep olarak tabelalarının, D-100 üzerinden görünmesini sağlamak olarak açıklayan Şişmanoğlu, “Burası hem D-100’e yakın hem şehrin merkezi bir yeri” dedi. İzmit Halkevi mevkiindeki Çağlayan İş Merkezi’ne taşınan Kızılay şubesinin yeni yeri binanın 2. katında bulunan 300 metrekare alana sahip. Binada toplam 5 personel görev yapacak.


“PLAJ YOLUNDA 18 DAİRELİ BİNA”

Plajyolu mevkiinde 18 daireli bir binayı bitirmek üzere olduklarını da belirten Şişmanoğlu, açıklamasında şu sözlere yer verdi: “Bu binayı kiraya vermeyi düşünmüyoruz. Şehir merkezinde arsası ya da iş yeri olan birisiyle takas yapmak istiyoruz. Bu arsaya iş merkezi ya da katlı otoparklı yapıp gelirimizi artırmak hedefimiz. Ayrıca Kartepe’de bir telsiz role istasyonumuz var. Ancak bu istasyon Kocaeli’nin tamamını kapsamıyor. Deprem döneminde servis sağmayıcıların elektriklerin olmamsı nedeniyle Kocaeli’den bilgi akışı sağlayamadık.”


İSTASYON KURULACAK

“Gölcük ve Kandıra, Kartepe’deki istasyondan sinyal alamadığından bu bölgeler kapsama alanı dışında kalıyor. Bu nedenle Çenedağı’na bir role istasyonu kuruyoruz. Bu istasyon ile Kartepe’deki kule ile bağlantı sağlanacak ve istasyonlar bütün il sınırlarının tamamını kapsayacak bir şekilde olacak.” 


Kocaeli Gazetesi 


Geri Dön