18 / 04 / 2024

Kızılay Kırklareli'de akaryakıt istasyonu ve dinlenme tesisi yaptıracak!

Kızılay Kırklareli'de akaryakıt istasyonu ve dinlenme tesisi yaptıracak!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Kırklareli Kavaklı'da yap - işlet - devret yöntemi ile akaryakıt istasyonu ve dinlenme tesisi yaptırılacak. Firmaların ihale zarflarını en geç 21 Haziran 2016 günü teslim edilmesi gerekiyor.



KIRKLARELİ İLİ, MERKEZ İLÇESİNDE BULUNAN TAŞINMAZ ÜZERİNE YAP - İŞLET - DEVRET YÖNTEMİ İLE AKARYAKIT İSTASYONU VE DİNLENME TESİSİ YAPILACAKTIR


Türk Kızılayı Genel Müdürlüğünden:


1 - Kırklareli ili, Merkez ilçesi, Kavaklı köyünde bulunan tapunun 8091 parselinde kayıtlı, 53800 metrekare yüzölçümlü taşınmazın 18.000,00 metrekarelik kısmına (Kızılay’a ait tesislere araç vb. giriş çıkışı engellemeyecek şekilde) akaryakıt istasyonu ve dinlenme tesisi yapılması işi yap - işlet - devret yöntemi ile yaptırılacaktır.

2 - Firmalar, teklif etmiş oldukları aylık kiranın 2 katı ve tahmini yatırım maliyetinin %3’ünün toplamı kadar geçici teminat vereceklerdir.

3 - İhaleye ait şartnameler “Ataç 1 Sok. No: 32 Yenişehir/ANKARA” adresindeki Genel Müdürlüğümüzden, “Ahmediye Mah. Halk Cad. Esvafçı Sok. No: 8 Üsküdar / İSTANBUL” adresindeki İstanbul Müdürlüğümüzden 250,00 TL karşılığında temin edilebilecektir.

İdari, teknik ve mali şartnamelere www.kizilay.org.tr adresinden ulaşılabilecektir.

4 - Firmaların ihale zarflarını en geç 21.06.2016 günü saat 11:00’e kadar “Karakaş Mah. Sungurbey Cad. No: 9 KIRKLARELİ” adresindeki Kırklareli Devlet Hastanesi (Eski SSK Hastanesi) B Blok bahçesinde bulunan Türk Kızılayı Kırklareli Şube Başkanlığına vermiş / göndermiş olmaları gerekmektedir.

5 - Teklif ve Teminat Mektubu zarfı 24.06.2016 günü saat 15:30’da “İstanbul Yolu Üzeri 1. Km. 39020 KIRKLARELİ” adresindeki KIRKLARELİ TİCARET BORSASI toplantı salonunda açılacaktır.

6 - Postada meydana gelecek gecikmeler dikkate alınmaz.

7 - Telgraf, mail ve faksla yapılacak müracaatlar dikkate alınmayacaktır.

8 - Kurumumuz Kamu İhale Kanunlarına tabi değildir.



Geri Dön