19 / 04 / 2024

Kızılcahamam Kadirbey'deki dönüşümde görüşmeler başladı!

Kızılcahamam Kadirbey'deki dönüşümde görüşmeler başladı!

Kızılcahamam Belediyesi'nin çalışmalarında son aşamaya geldiği Kadirbey Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahipleri ile birebir görüşmeler başladı.



Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney'in çok büyük önem verdiği ve titiz bir çalışma neticesinde son aşamaya gelen Kadirbey Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahipleri ile birebir görüşmeler başladı.


Daha önce ön protokolü imzalanan ve ilçemiz için büyük önem taşıyan projenin son aşaması olan protokol, Kızılcahamam Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi arasında geçtiğimiz günlerde imzalanmıştı. İmzaların da atılmasının ardından bugün itibariyle  TOKİ  yetkilileri, Kızılcahamam Belediyesi Ak Masa biriminde 1. Etap’ın hak sahipleri görüşmelerine başladı.


Belediye Başkanı Muhittin Güney, kendisinin çok önem verdiği bu projenin ilçemize hayırlı olmasını dileyerek, Gelişen, Değişen ve Büyüyen bir Kızılcahamam için her türlü çalışmayı yaptıklarını belirterek Kızılcahamam'ın çehresini değiştirecek, "Yeni Kızılcahamam" için büyük bir adım olan bu proje için Karşıyaka Mahallesi'nde evi ve arsası bulunan vatandaşlarımızla görüşmelere başlandığını söyledi. Başkanımız, görüşmelerin en kısa sürede bitirilerek birinci etap için ilk kazmayı kısa sürede vurmak istediklerini belirtti. 


Anadolu


Geri Dön