25 / 04 / 2024

Kızılcahamam'da 29 Proje töreni gerçekleştirildi!

Kızılcahamam'da 29 Proje töreni gerçekleştirildi!

Kızılcahamam Belediyesi tarafından başlatılan ve yapımı tamamlanın açılışları ve yeni projelerin temelinin atıldığı "29 Ekim 29 Proje" töreni MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katılımıyla Cumhuriyet Meydanı'ııda gerçekleşti...



"29 Ekim 29 Proje" programı Çubuklu Cem konseri ile başladı. Çubuklu Cem söylediği birbirinden güzel oyun havalarıyla meydanı dolduran kalabalığı coşturdu. 


Açılışlar ve temel atma törenine katılmak için Kızılcahamam'a gelen Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçeli ilk olarak Ülkücü Şehitler anıtına geldi. Anıtı gezen ve şehitler için dua den MHP liderei Devlet Bahçeli tören alanına geldi. Genel Başkan Devlet Bahçeli'yi coşkulu bir kalabalık karşıladı. Törene Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yanı sıra. Mhp Genel Başkan Yardımcısı ve Mhp  Ankara  Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Karaya. Mhp Genel Başkan Yardımcıları Zuhal Topçu, Celal Adan, Edip Semih Yalçın. Emin Haluk Ayhan. Mhp Genel Sekreter Yardımcısı Recep Dumanlı. Ankara Milletvekili Mustafa Erdem. Mhp Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, Yenimahalle Belediye Başkanı Adayı Devran Kutlugiin. MHP Myk Üyeleri Yaşar Yıldırım, Mehmet Arslan. çevre İlçelerin İlçe Başkanları ve Belediye Başkan  Adayları ve birçok üst düzey partili katıldı. 


Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda protokol konuşmalarına geçildi. Kürsüye ilk olarak Kızılcahamam Belediye Başkanı Coşkun Ünal çıktı. Coşkun Ünal konuşmasında 2009 yılından bu yana gerçekleştirdiği projelerden, devam eden ve teneli atılacak projelerden bahsetti. 

Başkan Coşkun Ünal: Kızılcahamam'ın altyapı sorunu kalmadığını yolların mimari bir turizm şehrine yakışan bir model olduğunu. Başbakan'ın girişimleri ile Kızılcahamam'ın doğalgaza kavuştuğunu, Turizim ilçesinde yatak sayısının artırılması için Belediye tarafından yapılan otellerin ve yatırımcıların başlatmış olduğu devre mülk ve termal otellerin sayısının arttığını, kaplıcalarımız daha modern hale geldiğini ve Kızılcahamam yeni bir kaplıcaya kavuştuğunu, dere ıslahı projesinin hayata geçirilmeye başladığını. spor kompleksinin temellerinin atıldığından, modern parkların, ilçenin sembolü haline gelecek olan Kale yapımından ve yatırımların devam edeceğinden bahsetti. Coşkun Ünal'ın konuşmasından sonra kürsüye Kızılcahamam Kaymakamı Mustafa Çit çıktı. Coşkun Ünal'ın yaptığı projelerden övgüyle bahseden İlçe Kaymakamı Mustafa Çit. yaptığı hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Coşkun Ünal'a teşekkür etti.




Olay Ankara


Geri Dön