28 / 03 / 2024

Kleemann'dan yeni MaisonLift asansör tasarımları!

Kleemann'dan yeni MaisonLift asansör tasarımları!

Çoğumuz asansör yolculuklarının sıkıcı olduğunu düşünürüz. İneceğimiz kata gelmek için saniyeleri sayarız. İşte asansör dünyasının dünyaca ünlü ismi Kleemann, şimdi bu duruma son veriyor.



Çoğumuz asansör yolculuklarının sıkıcı olduğunu düşünürüz. İneceğimiz kata gelmek için saniyeleri sayarız. İşte asansör dünyasının dünyaca ünlü ismi Kleemann, şimdi bu duruma son veriyor. Lider marka, önceden asansör planlaması yapılmış olsun ya da olmasın, tüm binalara çözüm getiren MaisonLift asansör sisteminin panoramik camdan üretilen modelleri ile asansör yolculuğunu çok daha ferah ve keyifli hale getiriyor.    


Hidrolik asansör ekipmanları üretmek üzere, yüksek kalite ve güven felsefesiyle 1983 yılından beri faaliyetlerini sürdüren Kleemann, MaisonLift ile asansör sistemlerine birçok yenilik getiriyor. Otel, villa, alışveriş merkezi vb. bütün binalara özel çözümler sunan MaisonLift, yolcuların manzarayı görebilmelerini sağlayan panoramik tasarımlarıyla fark yaratıyor. Kabinin cam ile çerçevelenmiş olması nedeniyle insanlar kapalı bir kabin yerine panoramik asansörleri tercih ediyor. MaisonLift, sağladığı faydaların yanı sıra tasarımı ile uygulandığı yaşam alanlarına modern bir görünüm de kazandırıyor. Alüminyum kuyu konstrüksiyonu farklı renklere boyanabilen ve çevresine uyum sağlayabilen MaisonLift, 5+5 lamine cam seçeneği ile de göz zevkine farklı bir boyut katıyor. İstenirse tüm kabin panoramik camdan imal edilebiliyor. MaisonLift, şıklığını ise estetik kapı ve butonyerler ile tamamlıyor. Kat kapıları ise yarı otomatik ve tam otomatik olarak camlı ya da büyük camlı olabiliyor. MaisonLift’in panoramik modelleri, binaların içine ya da dışına kolaylıkla uygulanabiliyor. 


Sessiz çalışma, düşük enerji harcaması, basit ve kolay montaj, çok çeşitli kabin tasarımı seçenekleri, 2-6 kişi (180-450 kg) taşıma kapasitesi gibi özelliklere sahip olan MaisonLift, engelli ve yaşlıların kullanımına da uygun olarak üretiliyor.  


Geri Dön