26 / 04 / 2024

Klk Yapı Basın Ekspres Yolu projesi : BoardWalk!

Klk Yapı Basın Ekspres Yolu projesi : BoardWalk!

Firma: KLK İnşaat

Proje: BoardWalk

Klk Yapı Basın Ekspres Yolu projesinin adı BoardWalk oldu. 500 adet bağımsız birimin yer aldığı BoardWalk Basın Ekspres projesi bu yıl sonunda ön satışa sunuluyor...




BoardWalk projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Bahçelievler Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa ediliyor.  BoardWalk  Basın Ekspres projesi Klk Yapı tarafından hayata geçiriliyor. BoardWalk Basın Ekspres projesi 500 adet bağımsız birimden meydana geliyor.


Karma projesi olarak tasarlanan BoardWalk Basın Ekspres projesinde rezidans ve bulvar mağazaları yer alıyor. BoardWalk Basın Ekspres daire seçenekleri olarak 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon sunuluyor.


Basın Ekspres BoardWalk Evleri projesi 3 blok olarak tasarlandı. Toplam inşaat alanı 90 bin metrekare olan Basın Ekspres BoardWalk Evleri projesi 33 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.


Klk Yapı BoardWalk Evleri projesinde bloklarından ikisinde konutlar yer alırken, birinde rezians daireler buluuyor. BoardWalk Basın Ekspres projesi içerisinde sauna, fitness center, yüzme havuzu, alışveriş alanları, spor alanları bulunuyor.


470 adet dairenin yer alacağı BoardWalk Basın Ekspres teslim tarihi olarak 24 ay süre veriliyor. Bu yıl sonunda ön satışa sunulacak olan BoardWalk Basın Ekspres satışları Ocak 2014 yılında başlayacak.



BoardWalk Basın Ekspres iletişim

Telefon : 212 283 09 43

Web adresi : www.klk.com.tr 


projeye sor



Geri Dön