26 / 04 / 2024

Koç Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koç Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koç Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Cenk Murat Öye tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Ocak'ta kuruldu.



Koç Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Cenk Murat Öye tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 6 Ocak'ta kuruldu. 


Koç Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat ve taahhüt işleri yapmak,ihale,artırma ve eksiltmelere katılmak,özel inşaatlar yapmak. 2- Konusu ile ilgili her türlü inşaat malzeme ve makinelerinin alımı,ithalatı,ihracatı ve dahili ticaretini yapar. 3- Konusu ile ilgili bina,bakım onarım ve taahhüt işleri yapar. 4- Konusu ile ilgili sıhhi tesisat,doğalgaz,elektrik tesisat,dekorasyon işleri yapar,yaptırır. 5- Kendi adına arazi ve arsalar alır,parseller,ifraz yapar,kat irtifakı, kat mülkiyeti kurar. 6- Arsaları üzerinde ve başkalarına ait arsa ve arazileri üzerinde villalar ve mesken binaları inşa eder veya başkalarına yaptırır,satar veya kiraya verir. 7- Başkalarına ait arsalar üzerinde kat karşılığı bina inşa eder. 8- Konusu ile ilgili bilumum inşaat malzemeleri ve sıhhi tesisat malzemeleri,ahşap ve metal dekorasyon,kereste ve inşaatla ilgili bilumum malzemelerinin alımını satımını,ihracatını,ithalatını ve imalatını yapar. 9- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat,taahhüt,montaj işleri yapar. 10- Konusu ile ilgili her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler,plazalar,marketler,depolar,villa ve tatil köyleri,devre mülk,otel,motel gibi turistik tesisler,mesken,apartman,iş yeri,arsa,arazi almak,satmak,kiralamak,kiraya vermek. 11- Konusu ile ilgili bilumum gıda ürünlerinin ve hayvansal ürünlerin ithalatı,ihracatı ve dahili ticaretini yapar. 12- Şirket konusu ile ilgili her türlü sakatat ürünleri,ciğer,böbrek,yürek gibi ürünlerin ithali,ihracı ve dahili ticareti. 13- Şirket konusu ile ilgili malların satışını yapabilmek için yurt içinde ve yurt dışında teşhir ve satış mağazaları açar,fuar sergi gösterilerine katılır. 14- Konusu ile ilgili resmi ve özel sektör ihalelerine katılır,ihaleler alır,almış olduğu işleri yapar,yaptırır veya başkalarına devreder. 15- Şirket amacına ulaşabilmesi için faaliyet konuları içerisinde ipotek alabilir,ipotek verebilir,üçüncü kişiler lehine taahhütle bulunabilir,onlar lehine dahi ipotek verebilir. Ayni ve şahsi her türlü teminat alabilir veya verebilir. İcabında gayrimenkuller üzerinde ifraz,tevhit,parselasyon,kat mülkiyeti,kat irtifakı için her türlü muamele ve tasarrufta bulunabilir. 16- İştigal konularını gerçekleştirebilmesi için ihtiyacı olan nakil vasıtalarını ve gayrimenkul ve menkul malları iktisap eder,satın alır,satar,kiralar. 17- Şirket faaliyeti ile ilgili olarak marka,ihtira beratı gibi sınai mülkiyet haklarını iktisap edebilir,bunları devredebilir,üzerine rehin koydurabilir ve kiralayabilir. 18- Şirket konuları ile ilgili taahhüt,mümessillik,distribütörlük yapar.    



Geri Dön