24 / 04 / 2024

Koç Yapı ve Dervişoğlu İnşaat Feng Shui ile konut satıyor!

Koç Yapı ve Dervişoğlu İnşaat Feng Shui ile konut satıyor!

Koç Yapı ve Dervişoğlu İnşaat, iç tasarımda öne çıkan Çin öğretisi "Feng Shui"den ilham alarak tasarladığı Altıner Residence'ın yapımına başladı



Proje Kadıköy Bağdat Caddesi'nde yer alıyor. Daire fiyatlarının 685 bin TL'den başladığı proje bu yılın ağustos ayında teslim edilecek. Kadıköy Bağdat Caddesi'nde hayata geçirilen Altıner Residence'ın yatırım tutarının 6 milyon TL civarında olduğunu kaydeden Koç Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı, Hamit Cenk Koç, 'Yapımı hızla devam eden Altıner Residence'ta, sonsuz evrensel yaşam enerjisini, yaşanılan mekanlarda, hayata geçirmeyi ön gören, eski bir Çin öğretisi olan "Feng Shui"den ilham alınarak düzenlenen iç mekanlar, tasarım grubunca oluşturuluyor" dedi.

YÜZDE 25-30 PİRİM VAADEDİYOR
Yüksek prim potansiyeli taşıyan Altıner Residence'ın projesi yatırım amacı olarak da ön plana çıktığını anlatan Koç, "Metrekare satış fiyatlarının 5 bin TL - 6 bin TL fiyat aralığında olduğu projede teslimde müşterilerine en az 25-30 oranında kazanç sağlamayı taahhüt ediyoruz" dedi. Projede standart dairelerin fiyatlarının 685 bin TL'den başladığını kaydeden Koç, deniz manzaralı olan dairelerin fiyatlarının 750 bin TL, dublex daire fiyatlarının ise 1 milyon 350 bin TL seviyelerinde olduğunu söyledi. Koç, çatı dublexi ve deniz manzaralı dairelerin yüzde 50'sinin satıldığını belirtti.

Dervişoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Osman Öztürk, "Tek bloktan oluşan bin 150 metrekare arsa üzerinde, 3 bin 722 metrekare kapalı alanda, 24 dairesi ile hayata geçirilen projenin 30 Ağustos 2012 tarihinde teslim etmeyi amaçlıyoruz" diye konuştu. Her daireye ait özel teknolojik kapalı otoparkı, 24 saat güvenlikli koruma konsepti ile öne çıkan Altıner Residence, İTÜ mezunu çalışma grubu tarafından projelendirildi.

Cadde'ye 2 proje daha yapacak
Bu yıl yine Bağdat Caddesi çevresinde rezidanslar inşa edeceklerini aktaran Osman Öztürk, "Her 2 projede ortalama 25 - 30 konutlu residence'lar inşa etmeyi planlıyoruz. 2012'deki 2 ayrı projemizin ortalama maliyetlerinin 5'er milyon dolar civarında olacağını tahmin ediyoruz" dedi. Maslak Büyükdere Caddesi'nde bir plaza projesinin daha gündemlerinde olduğunu kaydeden Öztürk, tamamladıkları projeler arasında 15 milyon dolarlık Magic Town Konutları, Şengüller Plaza, Korupark Konakları'nın bulunduğunu söyledi.
Dünya


Geri Dön