27 / 04 / 2024

Kocaali’ye içme suyu müjdesi!

Kocaali’ye içme suyu müjdesi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde içme suyu çalışmalarını sürdürüyor. Melen, Caferiye, Kadıköy, Selahiye ve Gümüşoluk Mahalleleri için yaklaşık 4 kilometrelik yeni bir hat inşa ediliyor.



Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi, şehir genelinde içmesuyu çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 


Daha önce Karasu ve Kocaali’de hayata geçirilen alternatif kaynak çalışmalarıyla bölgenin özellikle yaz aylarında yaşadığı su yetersizliği sorununu çözüme kavuşturan SASKİ, şimdi de yeni bir projeyi daha başlattı. Kocaali’ye bağlı Melen, Caferiye, Kadıköy, Selahiye ve Gümüşoluk Mahalleleri’nin içmesuyu geleceğini garanti altına almak için 4 kilometrelik yeni bir hat inşa ediliyor.


Konu ile ilgili olarak Kuzey Bölge İlçe İşletmeler Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada, “Bölgede gerek atıksu gerekse içmesuyu yatırımlarına ara vermeden devam ediyoruz. Bu kapsamda Kocaali’ye bağlı 5 Mahalle için yeni bir projeyi başlattık. Melen, Caferiye, Kadıköy, Selahiye ve Gümüşoluk Mahalleleri için yaklaşık 4 kilometrelik yeni bir hat inşa ediliyor. Karasu - Kocaali Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışmalarla bölgede zaman zaman yaşanan bulanıklık ve su yetersizliği sorunu kesin çözüme kavuşacak. Hat, bölgede inşa edilecek arıtma tesisi ile de entegre olacak” ifadeleri kullanıldı.


Hürriyet Yerel




Geri Dön