23 / 04 / 2024

Kocaeli Akçaray’da 600 metre ray döşendi!

Kocaeli Akçaray’da 600 metre ray döşendi!

Vatandaşların kent merkezi içinde konforlu ve hızlı ulaşımını sağlamak için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen tramvay hattı çalışmaları sürüyor. İşte Akçaray'da son durum...




Vatandaşların kent merkezi içinde konforlu ve hızlı ulaşımını sağlamak için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen tramvay hattı çalışmaları sürüyor. Birçok noktada eşzamanlı olarak alt ve üst yapı çalışmaları devam ederken şu ana kadar 600 metre çift yönlü olarak ray imalatı tamamlandı.



TİTİZLİKLE YÜRÜTÜLÜYOR


Büyükşehir Belediyesi’nin kent ulaşımına çağ atlatacak tramvay hattı çalışmalarında ray imalatları titizlikle yürütülüyor. Bu kapsamda şu ana kadar çift yönlü olarak 600 metre ray imalatı yapıldı. Aşama aşama yapılan ray imalatlarında 2 günde yine çift yönlü olarak 25 metre ray döşenebiliyor.





KAYNAK YAPILMAYA BAŞLANDI


600 metreye ulaşan ray imalatı çalışmalarında ayrıca birleştirme aşamasına da geçildi. Zemine uyumu sağlanan raylar birleştirme noktalarından kaynak yapılmaya başlandı. Kaynak işlemlerine de yine belli aşamalar tamamlandıktan sonra geçiliyor.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi




Geri Dön