27 / 04 / 2024

Kocaeli Başiskele Belediyesi yeni hizmet binası son durum!

Kocaeli Başiskele Belediyesi yeni hizmet binası son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Başiskele’de yapımı süren yeni Başiskele Belediye hizmet binası ve kent meydanı inşa çalışmalarını inceledi.




Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Başiskele’de yapımı süren yeni Başiskele Belediye hizmet binası ve kent meydanı inşa çalışmalarını inceledi. Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Serdar Mahallesi’nde gerçekleştirilen projenin detayları hakkında bilgi alan Genel Sekreter Büyükakın, çalışmanın bölgeye cazibe kazandıracağını belirtti.


İLÇE BİR DEĞER DAHA KAZANACAK


Başiskele Hizmet Binası ve kent meydanı inşaatının ilerlemesi hakkında yetkililerden bilgi alan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın “10 dönümlük alanda gerçekleştirilen projedeki yapılar üç bölümden oluşuyor. Binada ahşap ve mermer kaplamalar kullanılıyor. 52 araçlık otoparkın yer alacağı bu projede 300 kişilik bir de seminer salonu bulunacak” dedi. Genel Sekreter Büyükakın, bina içinde ve dışında yapılan uygulamaları inceleyerek hizmet binasının tamamlandığında ilçeye bir değer daha katılacağının altını çizdi.


BELEDİYE BİNASI VE KENT MEYDANI


6 bin 810 metrekare inşaat alanı içinde gerçekleştirilen proje içerisinde kamera, kartlı geçiş sistemi, yangın tesisatı, acil anons sistemi olacak. Kent meydanı ve belediye hizmet binası projesi bodrum, zemin ve iki kat şeklinde uygulanıyor. Bodrum katta sığınak, arşiv ve teknik birimler bulunurken, zemin kata seminer salonu, birinci katta da ofisler yer alıyor. İkinci katta ise idari personel odaları bulunacak. Projedeki bina alanının dışında kalan bölüm kent meydanı olacak.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 


Geri Dön