28 / 03 / 2024

Kocaeli Başiskele turizmde dünyaya açılıyor!

Kocaeli Başiskele turizmde dünyaya açılıyor!

Başiskele termal, sağlık ve doğa turizmi eylem planı koordinasyon toplantısı Hüseyin Ayaz öncülüğünde WelIborn Otel'de gerçekleştirildi. Yetkililer, turizm sektörü yetkilileri olarak ayrı ayrı düşüncelerini belirttiler.



Başiskele termal, sağlık ve doğa turizmi eylem planı koordinasyon toplantısı Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz öncülüğünde WelIborn Otel'de gerçekleştirildi. Toplantıya The Ness Termal Otel, WelIborn Hotel, Hilton Hotel, Akademi Hastanesi, Medical Park Hastanesi, Acıbadem Hastanesi, Batı Asya Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi, Karaaslan Camping, Eraslan Tatil Köyü, Pepesin Organik Tarım Çiftliği, Parpalia Konaklama ve Restoran, Ogzala Çiftliği Konaklama ve Hobi Bahçeleri, Gazi'nin Yeri Camping, Karaca Dağ Evleri tesis yetkilileri katıldı. 


Yetkililer, turizm sektörü yetkilileri olarak ayrı ayrı düşüncelerini belirttiler. 

Doğa termal ve sağlık turizm tesis yetkilileri, faaliyetleri ile ilgili kısa ve öz bilgiler vererek Başiskele'nin turizm potansiyelini yükseltmek, ortaklaşa bir kampanya ile Başiskele turizmini dünyaya tanıtmaya karar verdiler. Termal sağlık ve doğa turizm tesis yetkilileri, birlik ve beraberlik içinde ilk defa böyle bir toplantı düzenlediği ve turizmi desteklediği için Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'a teşekkürlerini ilettiler. Tüm katılımcılara Başiskele'nin tanıtıcı turizm yayınları da takdim edildi. 


Kocaeli


Geri Dön