27 / 04 / 2024

Kocaeli Başiskele'de imar toplantısı gerçekleşti!

Kocaeli Başiskele'de imar toplantısı gerçekleşti!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve 12 ilçe belediyesinin katılımıyla her ay gerçekleştirilen imar toplantısına bu ay 7 yıldızlı kent Başiskele, ev sahipliği yaptı.



Her ay düzenlenen imar toplantısı, Başiskele Belediyesi'nin ev sahipliğinde Soğuksu Tesisleri'nde gerçekleştirildi. 12 ilçe belediyesinin başkan yardımcıları ve teknik personelinin katıldığı toplantıda, projelerle ilgili bilgilendirmeler yapıldı. Başiskele Belediyesi İmardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Veysel Alçiçek'in konuşmasıyla başlayan toplantı, Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyon Başkanı Zekeriya Ozak'ın bilgilendirmeleri ile devam etti. 


KAÇAK İMARA İZİN YOK 

Veysel Alçiçek konuşmasında, 7 yıldızlı kent Başiskele'nin her alanda öncü ve örnek projelere imza attığını ifade etti. Teknik personel ile ortak çözümlerin üretildiği, sorunların dinlendiği toplantıda İmar Daire Başkanı Zekeriya Ozak ise kaçak imara göz yumulmadığını, gecekondulaşmanın bittiğini belirtti. 

İlçelerde yapılması planlanan çalışmaların sunumla anlatıldığı program sonunda misafirlere Başiskele Belediyesi tarafından çeşitli hediyeler verildi. 



Kocaeli Manşet


Geri Dön