19 / 04 / 2024

Kocaeli Başiskele'de sosyal alanları artıyor!

Kocaeli Başiskele'de sosyal alanları artıyor!

Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, inşa edilen parklarda oyun grupları, spor alanları, yürüyüş yolları ve oturma alanları oluşturuyor.



Başiskele Belediyesi İmar Planlarında park yeri olarak ayrılan alanları bölge halkının ihtiyacına cevap verecek şekilde değerlendiriyor. Ekipler son olarak yapımı tamamlanma aşamasında olan Barbaros mahallesi Sağlık Yolu sokak parkının oturma bankları ile sundurmaları, Körfez mahallesi Bayraker sokak parkının aydınlatma direklerine elektrik hattı çekme işlemleri ile Barbaros mahallesi Hoylan sokak ve Kiraz Çiçeği sokak parkının yapımları tamamlandı.

Park çalışmaları hakkında bilgi veren ve bugüne dek birçok sosyal alanı Başiskele’ye kazandırdıklarını belirten Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, “Çocuklarımızın güvenli bir şekilde oynayabilmeleri, ailelerimizin huzurlu bir şekilde dinlenebilmeleri için yeni ve modern sosyal alanlar oluşturuyoruz” dedi.


Haber Kocaeli Gazetesi'nde şöyle yer aldı;

İlçeye çok sayıda sosyal alan kazandırıldığını belirten Hüseyin Ayaz, “Yeni ve modern sosyal alanlar oluşturuyoruz” dedi. Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçede birçok mahallede yeni park yapımları ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor, imar planlarında park yeri olarak ayrılan alanları bölge halkının ihtiyacına cevap verecek şekilde değerlendiriyor. Parklara sadece oyun grupları değil spor alanları, yürüyüş yolları ve oturma alanları da yapılıyor.

“BİRÇOK SOSYAL ALAN KAZANDIRILDI”

Bugüne dek birçok sosyal alanı Başiskele’ye kazandırdıklarını belirten Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, “Çocuklarımızın güvenli bir şekilde oynayabilmeleri, ailelerimizin huzurlu bir şekilde dinlenebilmeleri için yeni ve modern sosyal alanlar oluşturuyoruz” dedi. Şu anda yapımı tamamlanma aşamasında olan Barbaros Mahallesi Sağlık Yolu Sokak Parkı’nın oturma bankları ile sundurmaları, Körfez Mahallesi Bayraker Sokak Parkının aydınlatma direklerinin elektrik hatları çekilirken Barbaros Mahallesi Hoylan Sokak ve Kiraz Çiçeği Sokak parkının yapımları tamamlandı.

Kocaeli Gazetesi 


Geri Dön