28 / 03 / 2024

Kocaeli Belediyesi Amatör Spor Evi inşa ediyor!

Kocaeli Belediyesi Amatör Spor Evi inşa ediyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentteki spor alanları sayısını giderek arttırıyor, Büyükşehir Belediyesi Gebze Metin Oktay Tesisi yanında Amatör Spor Evi inşa ediyor, projenin inşaatı sürüyor...




Amatör spora destek veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentteki spor alanları sayısını giderek arttırıyor. Okullara spor salonları kazandıran Büyükşehir Belediyesi diğer kentin çeşitli yerlerine yaptığı spor tesisleriyle de gençlerin spor başarılı işlere imza atmalarına zemin hazırlıyor. Bu amaçla Büyükşehir Belediyesi Gebze Metin Oktay Tesisi yanında Amatör Spor Evi inşa ediyor.




İNŞAAT SÜRÜYOR

Büyükşehir Belediyesi yıllar önce güreş antrenman salonu olarak yapımı başlayan ancak tamamlanamayan kaba inşaat halindeki yapıyı Amatör Spor Evi’ne dönüştürüyor. Elden geçirilen yapı olan yapı Gebzeli pek çok sporcunun çeşitli spor dallarında kazanacağı başarının temeli olacak. Betonarmesi hazırlanan yapının üst kısmının demirleri örüldü.


1100 METREKARE ALAN


Bin 100 metrekare kullanım alanına sahip olan yapı güreş, boks ve halter gibi ilginin yoğun olduğu alanlarda sporcu yetişmesine zemin hazırlayacak. 2 adet güreş minderi, boks ve halter ringinin yer alacağı salon çok amaçlı olarak kullanılacak.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön