29 / 03 / 2024

Kocaeli Belediyesi, köy yollarında rahat ulaşım için çalışmalarını sürdürüyor!

Kocaeli Belediyesi, köy yollarında rahat ulaşım için çalışmalarını sürdürüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, köy yollarında rahat ulaşım için çalışmalarını sürdürüyor. Bozulan yollar bakıma alınırken, dar yollar genişletilerek rahat bir ulaşım sağlanıyor. Yol bakım çalışmalarının yanında şehre yeni yollar da kazandırılıyor





Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, köy yollarında rahat ulaşım için çalışmalarını sürdürüyor. Bozulan yollar bakıma alınırken, dar yollar genişletilerek rahat bir ulaşım sağlanıyor. Yol bakım çalışmalarının yanında şehre yeni yollar da kazandırılıyor. Arızlı Köyü grup yolunda yapılan yol yapım çalışması hızla devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, grup köy yolunun belli kesimlerinde taş duvar imalatı gerçekleştiriyor.



11 BİN TON ASFALT


Arızlı, Kulfallı ve Akpınar köylerini birbirine bağlayan grup köy yolu genişletilerek zemin iyileştirme çalışması yapılıyor. 4,5 kilometrelik grup köy yolunun iş makineleriyle zemin iyileştirme çalışmaları devam ediyor.


BİN METREKÜP TAŞ DUVAR


Yol güzergahında belli noktalarda bin metreküp taş duvar imalatı yapılacak. Genişletme çalışmalarının tamamlanmasının ardından yola 11 bin ton sıcak asfalt serilerek hizmete açılacak.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi




Geri Dön