29 / 03 / 2024

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ilçelerde bayram temizliğine başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ilçelerde bayram temizliğine başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı’nda vatandaşların güzel bir bayram geçirmeleri için kentte genel bir bakım ve temizlik çalışması yapıyor. İlde ekipler tarafından yoğun bir şekilde temizlik çalışmaları yapılıyor



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı’nda vatandaşların güzel bir bayram geçirmeleri için kentte genel bir bakım ve temizlik çalışması yapıyor. Bu kapsamda park ve bahçelerde, yeşil alanlar ve yol kenarlarında ekipler tarafından yoğun bir şekilde temizlik çalışmaları yapılıyor.




KAVŞAKLAR TEMİZLENİYOR


Çalışma kapsamında Sekapark, Doğu Kışla Parkı, Demokrasi Parkı, Marina Parkı ve Fatih Sultan Mehmet Parkları gibi merkezi parklar, Yeniköy, Başiskele, Yahya Kaptan, Gölcük, Kandıra, Kuruçeşme, Çayırova, Şekerpınar ve Eskihisar Kavşakları gibi merkezi kavşaklar ve bu kavşakların bağlantı yolları temizleniyor. Otoban kenarları, D-100 kenarları, mesire alanları, yürüyüş yolları, caddeler, bulvarlar ve benzeri açık - yeşil alanlarda temizlik ve bakım çalışmaları yapılıyor.


YOLLAR PIRIL PIRIL


Çevre temizliği kapsamında çim ve yabancı ot biçimi, sert zeminlerin süpürülmesi ve kanal temizliği yapılıyor. Temizlik ekipleri tarafından mıntıka temizliği yapılıyor. Yol süpürme araçları tarafından yollar süpürülüyor. Bozulan çim alanlar düzeltilerek tekrar çimlendiriliyor. Çalı gruplarında form budaması ve yeşil alanlardaki sulama sistemlerinde meydana gelen arızaların onarımları yapılıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön