29 / 03 / 2024

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi imar toplantısı gerçekleşti!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi imar toplantısı gerçekleşti!

Her ay düzenlenen imar toplantısı, Başiskele Belediyesi’nin ev sahipliğinde Soğuksu Tesisleri’nde gerçekleştirildi. 12 ilçe belediyesinin başkan yardımcıları ve teknik personelinin katıldığı toplantıda, projelerle ilgili bilgilendirmeler yapıldı.




Büyükşehir Belediyesi ve 12 ilçe belediyesinin katılımıyla her ay gerçekleştirilen imar toplantısına bu ay 7 yıldızlı kent Başiskele, ev sahipliği yaptı


Her ay düzenlenen imar toplantısı, Başiskele Belediyesi’nin ev sahipliğinde Soğuksu Tesisleri’nde gerçekleştirildi. 12 ilçe belediyesinin başkan yardımcıları ve teknik personelinin katıldığı toplantıda, projelerle ilgili bilgilendirmeler yapıldı. Başiskele Belediyesi İmardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Veysel Alçiçek’in konuşmasıyla başlayan toplantı, Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyon Başkanı Zekeriya Özak’ın bilgilendirmeleri ile devam etti.

 

KAÇAK İMARA İZİN YOK

Veysel Alçiçek konuşmasında, 7 yıldızlı kent Başiskele’nin her alanda öncü ve örnek projelere imza attığını ifade etti. Teknik personel ile ortak çözümlerin üretildiği, sorunların dinlendiği toplantıda İmar Daire Başkanı Zekeriya Özak ise kaçak imara göz yumulmadığını, gecekondulaşmanın bittiğini belirtti. İlçelerde yapılması planlanan çalışmaların sunumla anlatıldığı program sonunda misafirlere Başiskele Belediyesi tarafından çeşitli hediyeler verildi.


Manşet Kocaeli


Geri Dön