25 / 04 / 2024

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra’ya spor salonu inşa edecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra’ya spor salonu inşa edecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kandıra’ya inşa edeceği spor salonunun yer teslimi yapıldı. Basketbol, hentbol ve voleybol müsabakalarının yapılmasına imkan sunacak spor salonu bin seyirci kapasiteli olacak.




Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kandıra’ya yapacağı spor salonunun yer teslimi yapıldı. Basketbol, hentbol ve voleybol müsabakalarının yapılmasına imkan sunacak spor salonu bin seyirci kapasiteli olacak. Salonda yer alacak olan antrenman odalarında aerobik, fitness, tekvando, güreş gibi spor dallarından vatandaşlar da faydalanabilecek.



ÜÇ SPOR DALINDA MÜSABAKA


İnşaat çalışmalarının başladığı 7 bin 150 metrekare alan üzerine kurulacak olan spor salonu, 2 bin 500 metrekare kullanım alanına sahip olacak. Basketbol, voleybol ve hentbol ortak sahası bulunan salon amatör maçların yapılmasına imkan verecek.


 


DÖRT ANTRENMAN SOLONU


Spor salonu zemin ve bir kattan oluşacak. Salonun zemin katında basketbol, hentbol ve voleybol müsabaka sahası bulunacak. Salonda yönetim odası, protokol dinlenme salonu, sağlık odası, bayan ve bay soyunma odaları, doping kontrol odası, hakem odası ve halkın kullanabileceği dört tane antrenman salonu yer alacak. Birinci kat ise büro, kantin, reji ve antrenör odalarından oluşacak.




Kocaeli Büyükşehir Belediyesi




Geri Dön