19 / 04 / 2024

Kocaeli Çayırova Sosyal Tesis ve Garaj Lojistik Merkezi projeleri incelendi!

Kocaeli Çayırova Sosyal Tesis ve Garaj Lojistik Merkezi projeleri incelendi!

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, inşaat çalışmaları devam eden 2 projeyi yerinde inceledi. Sosyal Tesis ve Garaj Lojistik Merkezi projelerini inceleyen Demirci, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.



Sosyal Tesis ve Garaj Lojistik Merkezi projelerinin inşaat çalışmalarını değerlendiren Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, yatırımların hızla yükseldiğini belirtti. Hedeflerinin 2016 yılı içerisinde bu iki projeyi tamamlamak olduğunu kaydeden Demirci, yeni projelerinde yine yıl içerisinde start alacağını söyledi.


HER KESİME HİTAP EDECEK BİR SOSYAL TESİS


Öncelikle Çağdaşkent Parkı ve Yaşam Merkezi içerisinde inşaatı devam eden sosyal tesisi inceleyen Demirci, tesisin ve çevresinin bütünleşmiş bir yaşam merkezi olduğuna dikkat çekti. Sosyal tesisin bitimi ile Çağdaşkent Parkı ve Yaşam Merkezinin daha da renkleneceğini söyleyen başkan Demirci, her kesime hitap edecek bir tesisi hizmete sunacaklarını vurguladı.


Yaklaşık 1500 metrekare alan içerisine inşa edilen tesisin kapalı ve açık toplam 600 metrekare kafe ve restoran, 130 metrekare de toplantı ve seminer salonuna sahip olacağını ifade eden Demirci, uygun bütçelerle her kesimden insanın, aileleri ile birlikte gelebileceği nezih bir tesisi hizmete sunacaklarını dile getirdi.


GARAJ VE LOJİSTİK MERKEZİ İNŞAATI SÜRÜYOR


Cumhuriyet Mahallesi’nde yer alan Garaj ve Lojistik Merkezi inşaatında da incelemelerde bulunan başkan Demirci, burada çalışan ekiplerden bilgi aldı. Hava şartlarının elverişli olduğu her an inşaat çalışmalarının kısmen ilerlediğini aktaran Demirci, yıl içerisinde de diğer devam eden projeler gibi Garaj ve Lojistik Merkezi projesinin de tamamlanacağını söyledi.


Demirci, 2.6 milyon liralık bir yatırımla Çayırova’ya kazandırılacak merkezin, 15.000 metrekarelik bir alanda inşa edildiğini belirtti. İdari, lojistik, kademe ve bakım birimlerinin tek bir noktada toplanacağı projenin bitimi ile düzenli bir Garaj ve Lojistik Merkezine sahip olacaklarını belirten başkan Demirci, tesisin yıl içerisinde tamamlanacağını aktardı.


Kocaeli Öncü


Geri Dön