23 / 04 / 2024

Kocaeli Çayırova Sosyal Tesis'te sona gelindi!

Kocaeli Çayırova Sosyal Tesis'te sona gelindi!

Kocaeli Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin önemle üzerinde durduğu projelerden biri olan Sosyal Tesis tamamlanıyor. Tesis 1500 metrekare alan içerisinde konuşlandırıldı.



Kocaeli Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin önemle üzerinde durduğu projelerden biri olan Sosyal Tesis tamamlanıyor. Kasım ayı içerisinde temeli atılan ve inşaat çalışmaları tamamlanan tesis 1500 metrekare alan içerisinde konuşlandırıldı. 600 metrekare kafe-restoran, 130 metrekare toplantı ve seminer salonuna sahip olan tesis açık alanlarıyla birlikte 1500 kişi kapasiteli olarak Çayırova’lılara hizmet verecek.


İnşaat çalışmaları tamamen bitirilen, ince işçiliğinde sona gelinen tesis konumu bakımından da önemli bir yere sahip. Küçük Vadi ve Çağdaşkent Mesire Alanı gibi Çayırova’lıların ilgi gösterdiği iki merkezin tam ortasında yer alan yapı gözde bir mekan olmaya aday.


TESİS 3.5 MİLYONLUK DEV YATIRIMLA HAYAT BULUYOR

Akse Mahallesi Çağdaşkent Mesire Alanı içerisinde yer alan proje alanında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Şevki Demirci, Sosyal Tesisin kısa sürede hizmete açılacağını belirtti. 2015 ve 2016 yıllarında projelerin birer birer tamamlanarak hizmete açıldığını, yeni projelerinde yine 2016 yılı içerisinde temelinin atılacağını ifade eden Demirci, “Çayırova’mızın gelişmesi ve modern bir kent kimliğine kavuşması adına eksikliklerimizi tamamlamayı sürdürüyoruz. Önem verdiğimiz projelerimizden birisi olan Sosyal Tesis projemizin inşaatı tamamlandı. İnce işçiliğinde sona gelindi. Kısa sürede hizmete açacağımız tesis her kesime hitap edecek. Vatandaşlarımızın aileleri ile birlikte gelebileceği, güzel vakit geçirebileceği ve bütçelerini zorlamadan faydalanabileceği bir projeyi tamamlamak üzereyiz. Ayrıca çocuklarımız için tesisimizin hemen yanında güzel oyun alanları inşa edeceğiz. Yaklaşık olarak 3.5 Milyon Liralık bir yatırımla ilçemize kazandırdığımız Sosyal Tesis vizyon projelerimizden biri olacak.” dedi.  



Gebze Yenigün



Geri Dön