25 / 04 / 2024

Kocaeli Çayırova yeni spor salonuna kavuşuyor!

Kocaeli Çayırova yeni spor salonuna kavuşuyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Şehit Er Mücahit Okur Spor Salonu inşasında incelemeler yaptı.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram,  Çayırova’da inşa edilen Şehit Er Mücahit Okur Anadolu İmam Hatip Lisesi için inşa edilen spor salonununu inceledi. 


Öğrencilerin derslerinin yanında spor yapabilmeleri için spor alanları yaptıklarını belirten Bayram, “Çocuklarımız, gençlerimiz spor yaparak hem zihinsel hem de bedensel sağlıklarını koruyacaklar. Bu da gelecek nesillerimizin sağlıklı yetişmesi demek. Bu yüzden geleceğimizi inşa edecek çocuklarımıza modern mekanlarda spor alanları inşa ediyoruz” ifadelerini kullandı.


Genel Sekreter Bayram, gençlere ve spora Büyükşehir Belediyesi olarak büyük önem verdiklerini söylerek “Büyükşehir Belediyesi olarak çevresi spor salonu yapmaya uygun okullar için spor salonları yapıyoruz. Tam donanımlı olarak inşa ettiğimiz bu salonlar çocuklarımızın hava şartlarından etkilenmeden spor yapmalarını sağlıyor. Çocuklarımız karda, yağmurda okul bahçesinde spor yapamazken bu salonlarda her türlü aktivitelerini gerçekleştirebiliyorlar” dedi.


Geleceğimizi inşa edecek nesillerimize modern spor salonları inşa ettiklerini vurgulayan Bayram, “Spor salonlarımızda gençlerimiz basketbol, voleybol gibi sporların yanında minder sporları da yapılabiliyor. Spor salonlarımızı modern mimari örneğiyle okullarımıza kazandırıyoruz. Her şey gençlerimizin geleceğe daha iyi tutunması için'' diye konuştu. 



Milliyet


Geri Dön