26 / 04 / 2024

Kocaeli Çayırova'da inşaat iskelesi çöktü!

Kocaeli Çayırova'da inşaat iskelesi çöktü!

Kocaeli'nin Çayırova İlçesi'nde bir binanın dış cephesine camların montajını yapan işçilerin bulunduğu iskele çöktü. 15 metre yükseklikten yere çakılan 1 kişi ölürken, yaralanan 3 kişi ise tedavi altına alındı.



Olay, bugün öğle saatlerinde, Çayırova Fevzi Çakmak Caddesi’nde bulunan bir şirkete ait binanın inşaatında meydana geldi.


Binanın dış cephesine camların montajını yapan 4 işçi iskelenin çökmesi sonucu yaklaşık 15 metre yüksekten yere düştüler. Yaralanan 34 yaşındaki Şevki Işık, 47 yaşındaki Niyazi Alıcı Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne, 38 yaşındaki Veli Özüer ile 40 yaşındaki Nizamettin Keleş ise Darıca Farabi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ağır yaralanan Şevki Işık yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı. 3 işçinin ise tedavileri devam ediyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 


Sözcü



Haber Star Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde bir binanın dış cephesindeki camların montajı sırasında iskelenin çökmesi sonucu 1 işçi ölürken, 3 işçi de yaralandı.


Edinilen bilgilere göre olay, Fevzi Çakmak caddesindeki bir şirkete ait binanın inşaatında meydana geldi. Binanın dış cephesindeki camların montajı sırasında 4 işçinin altındaki iskele çöktü. İskelenin çökmesi sonucu işçiler yaklaşık 15 metre yükseklikten yere düştü.  Olayı gören vatandaşların 112 acil servisine haber vermesi üzerine olay yerine ambulans sevk edildi. Olayda yaralanan Şevki I. (34), Niyazi A. (47) Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, Veli Ö. (38) ile Nizamettin K. (40) ise Darıca Farabi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.


Olayda ağır yaralanan Şevki I.’nin yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiğini öğrenilirken, 3 işçinin ise tedavileri devam ediyor.


Star



Haber Manşet Kocaeli'de şu şekilde yer aldı;

Çayırova'da bir inşaatta cam montajı yapanların bulunduğu dış cephe platformunun düşmesi sonucu bir işçi yaşamını yitirdi, 3 işçi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Aksa Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi'ndeki bir inşaatın dış cephesinde kurulu platform, 4 işçi cam montajı yaptığı sırada henüz belirlenemeyen nedenle 15 metre yükseklikten düştü. Platformdaki işçiler Şavkı Işık (34), Niyazi Alıcı (47), Veli Özüer (36) ve Nizamettin Keleş (40) yaralandı. Sağlık ekiplerince Işık ve Alıcı Gebze Fatih Devlet Hastanesi, Özüer ve Keleş Darıca Farabi Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan Işık, hastanedeki müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İşçinin cenazesinin otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği bildirildi.


Manşet Kocaeli


Geri Dön