18 / 04 / 2024

Kocaeli Cebeci Sahili 3. Etapla genişliyor!

Kocaeli Cebeci Sahili 3. Etapla genişliyor!

Sahilleri Mavi Bayraklı plaj haline getirmeye çalışan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Cebeci 3. Etap sahil düzenlemesi için ihaleye çıktı. İhaleye 6 firma teklif verdi. İşte ayrıntılar...



Sahilleri Mavi Bayraklı plaj haline getirmeye çalışan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Cebeci 3. Etap sahil düzenlemesi için ihaleye çıktı. İhaleye 6 firma teklif verdi.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Cebeci Sahili’nin 3. etabı için kolları sıvadı. 11 bin 600 metrekare alanda yapılacak sahil düzenlemesi için ihaleye çıkıldı. İhaleye 6 firma teklif verdi. Cebeci 3. Etap Sahil Düzenleme Projesi için yapılan ihaleye en yüksek teklif 598 bin 631 TL olurken en düşük teklif 456 bin 120 TL ile kaldı.


Mavi Bayraklı Cebeci sahiline yapılacak 3. Etap, 11 bin 600 metre kare alan üzerine olacak. Sahil düzenlemesi kapsamında 3 metre genişliğinde yürüyüş yolu yapılacak. Yaklaşık 4 bin metrekare yeşil alanın olacağı çalışmada duş üniteleri, soyunma kabinleri, çeşme, çocuk oyun alanları, kameriyeler ve çelik köprü yer alacak.


Hürriyet Yerel






Geri Dön