19 / 04 / 2024

Kocaeli Çenesuyu - Kirazlıyalı arasına viyadük yapılacak!

Kocaeli Çenesuyu - Kirazlıyalı arasına viyadük yapılacak!

Kocaeli Derince Çenesuyu ile Körfez Kirazlıyalı arasında yapılacak viyadük için Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası İhale Salonunda ihale gerçekleştirildi. İhaleye 10 firma katılım gösterdi.




Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından Derince Çenesuyu ile Körfez Kirazlıyalı arasında yapılacak viyadük için Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası İhale Salonunda ihale gerçekleştirildi. İhaleye 10 firma katılım gösterdi.



ALTERNATİF GÜZERGAH


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından alternatif güzergahlardan ikincisi olarak planlanan viyadük 20 metre genişlik ve 134 metre uzunluğunda olacak, 1000 metre uzunluğunda ise yol yapılacak. İhale kapsamında yolun üst yapıları da yapılacak.


10 FİRMA TEKLİF VERDİ


Hizmet binasında gerçekleştirilen ihaleye 10 firma teklif verdi. İhalede en düşük teklif Besa İnşaat tarafından 5 milyon 545 bin TL ile gelirken en yüksek teklif 7 milyon 285 bin TL ile Ares İnşaat firmasından geldi. İhale sonucu komisyon değerlendirmesinden sonra açıklanacak. İhaleyi kazanan firma yer tesliminden itibaren 10 gün içerisinde işe başlayacak ve işi 240 takvim gününde tamamlayacak.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön