29 / 03 / 2024

Kocaeli D-100 Karayolu’na bakan binaların cephesi boyanıyor!

Kocaeli D-100 Karayolu’na bakan binaların cephesi boyanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından D-100 Karayolu’nun İzmit geçişine bakan 27 binanın dış cepheleri boyanarak iyileştirme yapıldı. Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da eline fırçayı alarak boya yapmıştı.



Kocaeli’nin yaşanabilir, estetik ve kent kimliği kazanmış örnek şehir olması için projeler hayata geçiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, şehrin meydanları ve ana güzergahlarına bakan binaların dış cephelerinin iyileştirilmesi için çalışmalar yürütüyor. D-100 Karayolu’nun İzmit geçişinde Merkez Bankası ve Adliye Köprüsü arasındaki 27 binada dış cephe iyileştirme çalışmaları yapıldı. Dış cepheleri boyanan binalar, yeni çehreleriyle güzel ve örnek bir görünüme kavuşturuldu. Boyası eskiyen 27 bina Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz olarak boyanarak, dış cepheleri iyileştirildi. Geçtiğimiz yıllardaki cephe iyileştirme çalışmalarına katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da eline fırçayı alarak boya yapmıştı.

Tüm ilçelerde cephe iyileştirme projeleri yürüten Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyelerine malzeme ve proje desteği veriyor. Kent genelinde yapılan binaların dış cephelerinin iyileştirilmesi projesiyle, kentin daha modern ve estetik bir görünüm kazanması hedefleniyor.



Hürriyet 


Geri Dön