25 / 04 / 2024

Kocaeli Emar Delüx Residence'ta ön satışlar başladı!

Kocaeli Emar Delüx Residence'ta ön satışlar başladı!

Alanında büyük bir bilgi birikimi ve deneyime sahip olan UMF Yapı, gözde projesi Emar Delüx Residence projesinde ilk 2 blok satışa hazır...



İstanbul’da özellikle son yıllardaki kalite ve güven anlayışı ile bölgede adından sıkça söz ettiren UMF Yapı, kalitesini Kartepe’ye taşıdı. Yaklaşık 6 ay önce inşaatına başlanan  ve Kocaeli de ki ilk ‘akıllı ev’ projesini hayata geçirecek olan Emar Delüx Residence projesinde ilk  2 blok satışa hazır.


2 BLOK SATIŞA HAZIR


Maket üzerinden satış tekniğini konut için doğru bir yöntem olarak bulmadıklarını söyleyen UMF Yapı Mimari Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Peksoy, “Firmamızın güvenilirliği meselesini çok önemsiyoruz. Bunun için kimseye topraktan ev satışı yapmadık. Şuan 2 bloğumuz satışa hazır durumda. Daha önce gelip projemizi inceleyen ve ev almak isteyenlerin kaydını aldık. Şimdi onları davet edip hazır olan bloklarımızı gezdirerek daha net bilgi vereceğiz” dedi.




Kocaeli Emar Delüx Residence ta ön satışlar başladı!


0,69 ORANLA BANKA KREDİSİ


Peksoy, “Projemiz 8 blok 120 daireden oluşuyor. 2+1, 3+1, normal ve dubleks dairelerden oluşuyor. 12 bin m² alandaki projemizde 9 bin m² yeşil alan olacak. Projemiz içinde çocuk oyun alanları, kamelyalar, açık ve kapalı havuz, yürüyüş ve bisiklet parkurları, tenis ve basketbol sahası, fitness merkezi sauna, kafeterya ve kreş bulunuyor. Binalar radye  jeneral temel sistemi ile yapılıyor. Teknolojinin tüm imkanları da projede kullanılıyor. 7/24 kameralı güvenlik, merkezi toz alma sistemi, elektronik geçiş sistemi, elektrikli panjur ve son teknoloji akıllı ev sistemleri, projemizi farklı kılıyor. Özellikle içeriği bakımından akıllı ev sistemleri hem Kocaeli hem Kartepe için bir ilk. Konutlarımızı almak isteyenlere anlaşmalı olduğumuz bankalarla 0,69 banka kredisi ile kredi imkanı da sağlayacağız.


EVİNİZİ MÜDAHALE ETMEDEN YÖNETİN


Son sistem akıllı ev teknolojisi büyük bir konfor getiriyor. Ev otomasyon sistemlerinde dünya standardı olan Z- Wave kablosuz Haberleşme teknolojisi kullanılan sistem, akıllı telefonlarda bulunan uygulama sayesinde kullanıcının eve göre konumunu belirliyor ve 4 farklı tekniği birlikte kullanıyor. Cihaz evinizi Sistem, ev sahibinin eve girişinin birkaç metre hassasiyetle belirleyerek “hoşgeldiniz” senaryosunu devreye sokuyor. Eve girişti elektrik ve su akışı sağlanır, alarm sistemi devre dışı kalır, panjurlar açılır, ısıtma/ soğutma sistemi ayarlanır, giriş aydınlatmanız açılır, garaj kapınız açılır. Sistemle tüm elektrikli ev aletlerinizi de kullanabilirsiniz.


• İzmit'e 10 dakika.


• Kartepe Kayak Merkezi'ne 20 dakika.


• Havalimanı'na 2 KM


• İstanbul'a 1 saat.



http://www.emardelux.com/



Nurşah ŞAHİN/Kocaeli Gazetesi


Geri Dön