23 / 04 / 2024

Kocaeli Emlakçılar Derneği kongreye gidiyor!

Kocaeli Emlakçılar Derneği kongreye gidiyor!

Kocaeli Emlakçılar Derneği Başkanı Alpay Hacıoğlu, 26 Aralık’ta kongre yapacaklarını duyurdu.Kocaeli Emlakçılar Derneği (KEM-DER), 26 Aralık’ta fuar içindeki Sivil Toplum Merkezinde olağan kongresini yapacak.



Kocaeli Emlakçılar Derneği Başkanı Alpay Hacıoğlu, 26 Aralık’ta kongre yapacaklarını duyurdu. Kocaeli Emlakçılar Derneği (KEM-DER), 26 Aralık’ta fuar içindeki Sivil Toplum Merkezinde olağan kongresini yapacak. 


Mevcut Başkan Alpay Hacıoğlu’nun tek aday olarak göründüğü kongrede derneğin 492 üyesinin oy kullanma hakkı bulunuyor. Kongre neticesinde yönetim için 9 asil, 9 da yedek üye seçilecek. Seçim geçtikten sonra ise hemen 500 üye sınırı olan oda olma şartı için çalışmalar yapılacak ve seçimden sonra odaya dönüşmek için prosedürler uygulanacak. Dernek binasında önceki akşam açıklama yapan Başkan Hacıoğlu, 2 ay içerisinde meslek odasına dönüşeceklerini ve bunun için son hazırlıkların da bitmek üzere olduğunu söyledi.

 

DİNAMİK BİR EKİP

KEM-DER Başkanı Alpay Hacıoğlu, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Kurulduğumuz günden beri meslektaşlarımızla iletişim halinde olmaya çalıştık ve olmaya da devam edeceğiz. Önümüzde bir kongre var. Bu bizim 5. olağan kongremiz olacak. Bundan önceki seçimdeki gibi bir atmosfer olmasını bekliyorum. Bugün bizimle yönetimde olan bazı arkadaşlar yeni yönetimde olmayacak. Bu akşam bizimle olan arkadaşlar ile yeni bir yönetim oluşturmaya çalışacağız. İnanıyorum ki bu genç ve dinamik ekip güzel çalışmalar yapacaktır.

 

ODAYI KURACAĞIZ

Her ne söz verdiysek onu yapacağız. Zaten tek sözümüz var. En büyük hayalimiz dernekten emlakçılar odasına dönüşmek. Bunu da 2 ay içinde yapacağız. Yasal olarak 500 üyesi olan bu tarz dernekler odaya dönüşebiliyor. Bizim de 492 üyemiz var. Üyelerimizden bazılarının sicil kaydı olmadığı için 500 sayısını tamamlayamadık. Seçimden sonra taşın altına elimizi koyacağız ve ne gerekiyorsa yaparak Kocaeli Emlakçılar Odası’nı kuracağız.”


Manşet Kocaeli 



Geri Dön