26 / 04 / 2024

Kocaeli Emlakçılar Odası kuruldu!

Kocaeli Emlakçılar Odası kuruldu!

Kocaeli Emlakçılar Odası, Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Denetim Kurulu üyesi Ahmet Pekin başkanlığında kuruldu.



Kocaeli’deki 502 emlakçının bir araya gelmesiyle, Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne bağlı olarak Kocaeli Emlakçılar Odası kuruldu. Düzenlenen basın toplantısında odanın kuruluş işlemlerinin başlattığını duyuran Ahmet Pekin’in başkanlığındaki toplantıya Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kemal Kaya, Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili Kadir Durmuş, Kocaeli Emlakçılar Odası kurucu yönetim kurulu üyesi Nejat Bayhan ve odanın kurucu üyeleri katılım gösterdi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Toplantının açılış konuşmasını yapan Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kemal Kaya, “502 kişiye ulaşınca oda kurmak için başvuruda bulundular ve yetkiyi aldılar.Kurulduktan 90 gün sonra  genel kurul yapılacak. Bu 90 günlük süreçte de görevli arkadaşlar kuruluş mevzuatını yönetecekler. Ben tüm emlakçı arkadaşlarıma ve müteşebbis heyetine teşekkür ediyorum” dedi. Kaya’nın ardından Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili Kadir Durmuş, “Kadir Durmuş “Biz her oda kurmak isteyen müteşebbise yardımcı olmak zorundayız. İlimizde 13 bin kişinin odaya kayıt olmadığı tespit edildi. 398 emlakçı arkadaşımız da odaya kayıtlı değil” sözleri ile odaya kayıt olanlarla ilgili bilgiler verdi.

 

KATKI SAĞLAYACAK

Pekin, “Bundan sonra ekip arkadaşlarımla titiz, kararlı ve disiplinli çalışmalarımıza devam edip kurmuş olduğumuz Kocaeli Emlakçılar Odası’nın geriye kalan işlemlerini de tamamlayarak nihayete erdireceğiz” ifadelerini kullandı. Pekin’in ardından sözü alan Kocaeli Emlakçılar Odası kurucu yönetim kurulu üyesi Nejat Bayhan, “Artık Kocaeli’de hedefler ve çıta çok yükselmiştir. Mesleğimizin saygılığı, tanınırlığı ve güvenliği noktasında arkadaşlarımızın Kocaelililere çok ciddi katkılar sağlayacağına inanıyorum. Odamızın yönetimi oluşması sonrasında yapacağı çalışmalarda çok başarılı olacağına inanıyorum” diyerek açıklamasını sonlandırdı.



Geri Dön