28 / 03 / 2024

Kocaeli Gölcük Yalı Evleri'nde sona gelindi!

Kocaeli Gölcük Yalı Evleri'nde sona gelindi!

Kocaeli Gölcük Belediyesi tarafından Değimendere'de inşa edilen 12 adet ev ve cami projesinde sona gelindi. Yalı Evleri'nde evler teker teker tamamlanıyor.



Kocaeli Gölcük Belediyesi'nin Değimendere'deki en önemli ve büyük projesi olan Yalı evlerinde evler teker teker bitmeye başladı. 


12 adet temsili ev ve cami yapılıyor 

Tarihi dokusuna uygun biçimde yapılan evler ilçemize de turizim anlamında büyük ölçüde katkıda bulunacak. 12 tane temsili binanın ve bir caminin bulunduğu alan yerli ve yabanci bir çok turistimizin ziyaret edeceği noktalardan biri olacak. Yalı evlerinin dış görünüşü kadar iç dekorasyonuda tarihi dokusunu kaybetmeden dizayn edilmiş. Evlerin iç kısımlarında her yer ahşap kaplama. 


Yaz sonuna kadar bitmesi planlanıyor 

Gölcük Bclediyesininin uzun zamandır üzerinde çalıştığı projede tarihi evler ve camide sona yaklaşıldı. Gül Aş İnş. Harf. Hak. İthalat ihracaat San. Tic. Ltd. Şti.'nin üstlendiği ve Ali Reyhan Esen'in mimarlık yaptığı Tarihi evlerin bir tanesi iç ve dış çalışmasında sona gelindi. Diğer binalarında büyük ölçüde bitmiş olduğu gözlerden kaçmıyor. 5.714.482.89 Türk Lirası ile ihale edilen yalı evlerinin yaz sonuna kadar bitirilmesi hedefleniyor. 


30 odalı otel hizmete açılacak 

12 temsili binanın olduğu Yalı evlerinden deniz kenarındaki bina 30 oda kapasiteli otel olarak inşaa edildi. Yerli ve yabancı bir çok turisti ağırlayacak olan otel ve diğer binalarda çalışmalar son hız devam ediyor.



Gölcük Haber Gazetesi


Geri Dön